Război între Brigitte Sfăt și Cream! Acuzații fără precedent: „Aici vine numai să se **** cu băieții! E nebună”

Brigitte Sfăt și Cream au ajuns la cuțite, iar trecutul a fost scos la iveală de fosta doamnă Năstase.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Claudia Pavel, alias Cream, a reușit să-o calce pe nerv pe mulți dintre concurenții de la Fermă. Între ea și Brigitte există însă tensiuni care durează de mulți ani și despre care fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit deschis cu o colegă. Ea a povestit că artista ar fi avut o relație cu fostul ei soț, Octavian Sfăt, pe vremea când ei formau un cuplu.

Brigitte a povestit tot

„Nu știi faza? Ea era foarte nervoasă pentru că nu mă suportă pe mine. Dar știam eu că nu mă suportă, de când și-a tras-o cu... Dar nu-i nicio problemă. Eu am zis de la început că asta nu o să mă suporte. S-a culcat cu primul meu soț. Normal, eu ar trebui să fiu supărată pe ea pentru că soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea acum 16 ani. Dar atâtea figuri... În fine, nu mai contează, să mă ierte Dumnezeu. Și aici vine numai să se **** cu băieții”, a spus Brigiite despre Claudia Pavel. Ulterior ei i-a părut rău că a păcătuit și și-a cerut iertare în fața lui Dumnezeu. „Doamne, iartă-mă, nu trebuie să judec! Doamne, iartă-mă, eu nu am voie să judec. Sunt rea, uite, am făcut porcării”, a spus Brigittie.

Ulterior fosta doamnă Năstase a izbucnit și de față cu alți colegi, enervată de com portamentul Claudiei Pavel: „A venit aici să se combine cu alți bărbați! Băi, pe bune?! Trebuia să stea acasă, că o vede toată țara ce face. E nebună!”, a mai spus ea.

Citeste si: Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante: ”Am vrut să-l pup, dar era rece, rece ca gheața”

Citeste si: Brigitte Sfăt s-a despărţit de logodnic? ”Pentru mine e un nou început”

Citeste si: Brigitte Năstase continuă să facă mărturisi cutremurătoare: „Am vrut să mă arunc cu maşina de pe pod”

Cine a fost primul soț al lui Brigitte

Brigitte Sfăt s-a căsătorit pentru prima dată cu afaceristul Octavian Sfăt, cel căruia i-a dăruit un băiețel pe nume Robert. În 2002 bărbatul a făcut infarct și a murit lăsând-o pe brunetă să-și crească singură copilul și să se ocupe de afacerile lui, două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case, una la Timișoara, alta la Arad.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate