Vedete

Razboi intre fanii finalistelor de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Din ambele tabere se arunca acuzatii grave! Cum au ironizat fanii Silviei imaginile cu Iuliana plangand

Razboi intre fanii finalistelor “Bravo, ai stil! All Stars”. Chiar si dupa ce Silvia a castigat competitia, taberele isi arunca acuzatii grave

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Razboi intre fanii finalistelor de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Din ambele tabere se arunca acuzatii grave! Cum au ironizat fanii Silviei imaginile cu Iuliana plangandicon photo

Razboi fara precendent in online, dupa ce Silvia a castigat "Bravo, ai stil! All Stars". Multi dintre fanii celoralte finaliste sustin ca Silvia a castigat pentru ca a facut circ si scandal pe parcursul competitiei:

"Fanii Silviei au facut treaba murdara, au manipulat insinuand abject tot felul de lucruri despre celelalte concurente, in special despre Marisa"


"A facut prea mult circ, si a eclipsat cu circul ei tot talentul pe care il are in alegerea tinutelor", " Arunca numai cu ura si venin", sunt cateva dintre mesajele fanilor celorlalte concurente, care cred ca Silvia a castigat pe nderept.
Pe de alta parte, sustinatorii Silviei sustin ca celelalte concurente au fost eclipsate de talentul celei care in final s-a dovedit si castigatoarea competitiei.

Razboi intre fanii finalistelor "Bravo, ai stil! All Stars"! Cum au atacat fanii Silviei


“Nici nu stiti cat ma plictisiti cu comentariile! S-a terminat sezonul, ajunge cu denigrarile la adresa Silviei! A fost si este cea mai talentata concurenta de la Bravo, ai stil, iar oamenii nu au votat-o doar pentru tinute, asta ca sa va fie clar!”, spune unul din fanii Silviei.

"Marisaaaa, eşti NESIMŢITĂĂĂĂĂ...cand te-a ajutat Silvia sa castigi sezonul 2 a fost buna?!!!! Marisa ai demonstrat ca NU ai caracter....sau un caracter mizerabil pentru o fata asa tanara", este un alt comentariu al unui fan al Silviei.

Razboi intre fanii finalistelor "BRavo, ai stil! All Stars"! Cum a fost ironizata Iuliana


Mai mult, fanii castigatoarei au inceput deja sa realizeze parodii si fac glume pe seama lacrimilor Iulianei. Astfel, copiind o poza din finala, in care Marisa o imbratisa pe Iuliana, o tanara a refacut imaginea cu ea si un barbat in rochie aurie.
 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune