Razboi pe fata! Monica Tatoiu a dat de pamant cu “Zana”: “Andreea Marin e o iluzie, o figura care apare pe sticla! E degradant ce face!” Vezi cand s-a intamplat asta

Monica Tatoiu a desfiintat-o pe Andreea Marin, acuzand-o ca si-a facut imagine la “Surprize, surprize”, profitand de nenorocirile oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIncidentul a avut loc in 2006, in timpul unei dezbateri pe tema “Cei mai puternici 66 de romani”, cand una dintre problemele abordate a fost cea a campaniilor umanitare. Monica Tatoiu a atacat-o pe Andreea Marin si emisiunea pe care aceasta o realiza la vremea respectiva.”Surprize, surprize” nu rezolva problemele romanilor, asa cum sustine Andreea Marin, ci doar da senzatia ca lucrurile se pot rezolva printr-o minune, asa cum oamenii merg la Moastele Sfintei Paraschieva, apoi se intorc acasa si asteapta ca problemele lor sa se rezolve de la sine. Toate emisiunile astea care iti dau sentimentul ca iti rezolva greutatile nu te fac decat sa fii din ce in ce mai lenes in a face ceva pentru tine si te invata sa astepti pomana de la altii”, a explicat Tatoiu.fara descriereApoi, mai virulenta, si-a continuat atacul: “Nu o acuz in calitate de om, ci de persoana publica ce apare pe sticla. Domnia sa, ca lider de opinie, are datoria sa lase castigurile personale financiare si de imagine deoparte si sa investeasca in a schimba Romania pe termen lung. Andreea Marin e o iluzie, o figura care apare pe sticla, ea asa e cunoscuta. Daca emisiunea “Surprize, surprize” ar disparea, Andreea nu ar mai reprezenta nimic, lumea ar uita de ea, este doar o iluzie creata pe sticla… Mi se pare degradant sa-ti faci publicitate pe nenorocirea oamenilor”.

Andreea Marin nu a fost la fel de vehementa, aparandu-se firav: ”Nu ma intereseaza aceasta femeie si nu vreau sa dau nici o declaratie in acest sens”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate