Razboi pentru mostenirea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Si-ar fi dezmostenit cei doi copii si a lasat averea unei singure persoane!

Autor: A.N.C.
 
Un detaliu halucinant iese la iveala in razboiul pentru mostenirea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Inainte de a se sinucide, ar fi semnat un testament prin care si-ar fi dezmostenit cei doi copii. La cine ar trebui sa ajunga intreaga avere, aflati imediat.
 
Acuzatii fara precedent facute de fosta sotie a lui Dan Condrea.
Intre ea si Uliana Ochinciuc, ultima partenera a omului de afaceri, a pornit un adevarat razboi pentru fabuloasa mostenire. Inainte de a comite teribilul gest, Dan Condrea ar fi lasat in urma un document cheie- un testament prin care si-ar fi dezmostenit copiii si ar fi lasat Ulianei Ochinciuc totul. 
 
 
Documentul a fost depus ca proba in procesul care urmeaza sa decida cum se imparte averea. Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condre: "Este un act ilegitim de improprietarire a unei individe care nu are vocatie succesorala, pentru ca nu este mostenitor deplin, drept, nu este sotia lui, nu a fost niciodata sotia lui", potrivit Stirile Kanald.
 
Fosta sotie a lui Condrea se opune si spune ca are probe care ar demonstra in fata judecatorilor ca acel document nu poate fi luat in considerare. 
 
 
Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea: "Acel act testamentar era scris intr-o stare de instabilitate psihica, ca omul ala imediat dupa s-a dus si s-a dat cu capul de copaci."
 
In ciuda insistentelor noastre, ultima partenera de viata a lui Dan Condrea a refuzat sa-si spuna punctul de vedere in ceea ce priveste procesul si acuzatiile care i se aduc.
De altfel, totul este acum la aprecierea judecatorilor. Ei vor trebui sa decida, pe baza probelor prezentate, daca cei doi copii ai lui Dan Condrea vor ramane sau nu fara niciun leu din averea tatalui lor.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies