Război total între Aurel şi ispita Maria Ilioiu de la Insulă: "Când erai cu mine în pat nu aveai aceeaşi părere"

Este război total între Aurel şi ispita Maria Ilioiu, cei doi aruncându-şi replici dure pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Aurel şi sexy-ispita Maria Ilioiu s-au ”duelat” pe reţelele de socializare, aruncându-şi replici dure între ei.

"Aurele, am un sfat, decât să te îmbraci că o euglenă <<galbenă>>...Mai bine citeşti cărţi. În curând poate vei ajunge să scrii tatuajele corect s.a. Nepoate, s-a umflat orezul în tine, sau pepenele în burtă...Învaţă să scrii corect în primul rând şi după comentezi de mine.

Ţi-am mai spus şi în Thailanda. Dacă nu ştii cum se scrie, mai bine eviţi cuvântul... Pune mâna pe gramatică de clasa a 5-a înainte să scrii câte ceva...începi cu <<Ana are mere>>... Bufon agramat, penibil, ţi-ai găsit prost, persoană de care să faci mişto. Tocmai tu... asta e ultima...", este mesajul Mariei Ilioiu.

Evident, Aurel i-ar răspuns imediat ispitei, luându-se de fotografiile ei de pe pagina personală, dar vorbind şi despre alte lucruri mai ”intime”.

"Eugenia e maro, discromaticii nu vad bine culorile.. şi florile pe care ţi le-am dat, tot culoarea eugeniei erau? Cu pozele astea editate cu stanga, comentezi tu de mine?  Când erai cu mine in pat în Thailanda nu te interesa cum scriam, vedetă mică. Maria, consider că cel mai bun dintre noi, cedează primul, deşi mă îndoiesc că tu odată pornită pe a denigra, te-ai fi oprit.

Personal nu înţeleg de ce ataci pe toată lumea, credeam că e o glumă, dar văd că ai continuat şi ai dat-o în alte lucruri. Eu nu îţi mai fac jocul, nu mă cobor la mintea ta, poţi să publici ce vrei, căci eu nu mă voi mai supără. Nu împărţim vacanţele împreună, că să împărţim <<glume>> împreună. Îţi doresc multă minte, că eu sigur am şi mă descurc pe cont propriu.STOP",
i-a răspuns Aurel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbări în Legea Educaţiei Naţionale! Ce se va întâmpla cu elevii violenţi

Dureros! El este tânărul de 27 de ani care a murit în cumplitul accident din Bistriţa. Ce a apărut pe pagina de Facebook, după ce s-a scris că s-ar fi sinucis

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Anunț despre RECALCULAREA pensiilor! Surpriză pentru 4,9 milioane de români

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Joe Biden este președintele steagurilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies