Război total între Dorinel Munteanu și Gigi Becali! Cum a ajuns fostul mijlocaș al naționalei să piardă 200.000 de euro: trebuia doar să fie acasă! EXCLUSIV

Dorinel Munteanu nu a renunțat la cei 200.000 de euro pe care Gigi Becali nu i-a mai plătit după ce a antrenat Steaua în perioada 2004-2005.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dorinel Munteanu a făcut apel la decizia de anulare a executării silite împortiva clubului FCSB pentru o datorie de aproape 1 milion de lei pe care echipa lui Gigi Becali i-o datorează de pe vremea când antrena echipa.

Fostul mijlocaș al naționalei a câștigat procesul cu FCSB încă din 2014 și a avut la dispoziție 3 ani să demareze executarea silită, însă nu a făcut acest lucru.

Dorinel Munteanu a câștigat procesul cu FCSB dar a ”uitat” să semneze ordinul de executare silită

Dorinel Munteanu s-a plâns de mai multe ori în această perioadă că Gigi Becali nu-i plătește banii datorați, deși are de partea lui o hotărâre a instanței. Ceea ce nu știa Munteanu e că executorul judecătoresc desemnat să recupereze respectiva sumă a încercat de mai multe ori să ia legătura cu el, fără să-l găsească la adresa de corespondență. Asta probabil și pentru că, între timp, fostul sportiv a divorțat și și-a pierdut cam toate proprietățile.

Citeste si: O nouă ”palmă” pentru Dorinel Munteanu de la fosta soție! Sportivul își acuză fosta soție că i-a vândut casa din Germania și că s-a cuplat cu prietenul lui bun! EXCLUSIV

”La finalul dosarului de executare a fost atașată și factura fiscală nr. 1782/13.01.2014 (f.88), emisă de către executorul judecătoresc, pentru suma de 400,50 lei, reprezentând avans onorariu în dosarul de executare nr. 1/2014 și dovezile a două expedieri nereușite a acesteia către pârâtul-creditor, prin scrisoare recomandată, confirmările de primire fiind restituite expeditorului cu mențiunea negăsit acasă la datele de 29.01.2014 și 19.02.2014”, se arată în dosar.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Acum, Dorinel a ajuns să datoreze bani clubului lui Becali

Gigi Becali

Gigi Becali nu a fost prea mulțumit de colaborarea cu Dorinel Munteanu

Anul trecut, FCSB și-a trimis avocații și a obținut în instanță anularea executării silite, pe motiv că trecuseră cei 3 ani pe care Dorinel îi avea la dispoziție pentru recuperarea banilor, fără ca acesta să dea vreun semn că vrea să întreprindă ceva.

Practic, în acest moment, Becali nu-i mai datorează nici un leu lui Munteanu, ba chiar acesta ar trebui să plătească și onorariul avocaților FCSB-ului, în valoare de 7.140 de lei. Cum hotărârea nu a fost una definitivă, antrenorul a atacat-o cu apel. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului București, însă primul termen nu a fost încă stabilit.

Citeste si: Drama unui mare fotbalist din generația de aur! Rămas fara serviciu și fără avere, Dorinel Munteanu trebuie să facă rost rapid de 12.000 de euro! Sportivul a pierdut definitiv procesul cu ANAF! EXCLUSIV

Suma pe care Dorinel Munteanu trebuia s-o primească de la FCSB este de 929.739 de lei și include: impozitul pe venit, contribuții de sănătate și la fondul de șomaj provenite din salarii, indemizație de instalare și prime de joc precum și contravaloarea chiriei și utilizarea autoturismului de serviciu pentru perioada 29.01.2004 – 30.06.2005. Fostul sportiv a dezvăluit că în ultimii ani s-a confruntat cu situație extrem de grea din punct de vedere financiar din cauza problemelor din viața privată și a faptului că nu și-a mai găsit de lucru.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un celebru fotbalist din ”generația de aur” s-a operat la șold! Dorinel Munteanu nu mai putea să meargă DEZVĂLUIRI

Incredibila declarație de avere a lui Dorinel Munteanu! A trăit un an fără nici un leu! Fostul antrenor, ruinat după divorțul de fosta soție

Probleme pentru Dorinel Munteanu! Fosta sotie cere executarea silita a fostei glorii a Nationalei | EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Joi 21 Octombrie 2021: Peştii vor primi nişte veşti foarte bune, Racii se vor confrunta cu sentimente ieșite din comun

MOARTEA LUI IOAN ȚIRIAC a devastat toată familia. Suferință imensă pentru mama miliardarului

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies