Războinica Adriana de la Survivor, despre nominalizarea lui Andrei: „I-a luat să îi influențeze”

Echipa Războiniclor l-a nominalizat pe Andrei spre eliminare. Adriana, fosta concurentă, a vorbit despre motivele care au dus la această decizie.

Autor: M.B.

In articol:

Războinica Adriana a intrat în direct la FanArena prin videocall și a vorbit despre ce se întâmplă în aceste momente la Survivor. Andrei a fost nominalizat spre eliminare de către coechipierii lui, cu toate că este unul dintre cei mai buni concurenți ai echipei albastre.

Mai mulți concurenți din echipa Războinicilor de la Survivor au spus că Andrei este cel care aduce o energie negativă în grup. Fosta concurentă Adriana și-a spus și ea părerea, în legătură cu motivele care i-au făcut pe ceilalți concurenți să nu și-l mai dorească în echipa lor pe iubitul Karinei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Adriana de la Survivor, despre nominalizarea Războinicului Andrei 

„E prea vocal, vorbeste foarte mult si foarte tare si se cearta cu Faimosii. Si chestia asta cu grupuletele, ma ales acum la nominalizare, cand i-a luat deoparte pe Iancu si pe Alice, a dus la certuri. De ce i-a luat Andrei să ii influenteze? Mie mi se pare că mai mult e „care pe care” acolo.

Citeste si: Elena Ionescu & Sonny Flame- idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune paie pe foc! ”Sunt înnebunită după...”

Citeste si: Au apărut articolele de îmbrăcăminte dedicate pandemiei de coronavirus! Vezi cum arată tricoul cu mesajul „Spală-te pe mâini!” și cel imprimat cu "Declarația pe proprie răspundere"!

Citeste si: Dezvăluri incredibile în cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în momentul în care războinicii s-au ”logodit” pe plajă în fața colegilor!

Atunci cand esti pe traseu trebuie sa te concentrezi pe traseu, eu asta am incercat sa fac acolo. Eu, cand am intrat in competitie, am crezut ca este o competitie spor tiva, nu de strategie”, a spus Războinica Adriana, fosta concurentă de la Survivor, despre decizia echipei de a-l propune spre eliminare pe Andrei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies