Războinica Betty, prima reacţie după ce a aflat că în sezonul 3 Exatlon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată: „Nu aveam şanse în faţa băieţilor”

Vedete

Războinica Betty, prima reacţie după ce a aflat că în sezonul 3 Exatlon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată: „Nu aveam şanse în faţa băieţilor”

Ce părere are Betty despre faptul că al treilea sezon Exatlon va avea doi câştigători.

 
Iulian Pîtea, Beatrice Olaru, Elena Gheorghe şi Sorina, mama lui AMI, au venit în plaotul FanArena pentru a vorbi despre cel de-al treilea sezon al competiţiei Exatlon. Foştii concurenţi au vorbit despre cum este să privească emisiunea la televizor, din confortul propriei case.
 
„E foarte interesant să te uiţi de acasă. Mi s-a făcut pielea de găină şi îmi doream să fiu acolo, dar îmi doream şi să fiu acasă.
Indiferent ce sport ai practicat, totul se termină şi o iei de la capăt. Au început foarte bine. Încerc să fiu imparţial şi să mă caut prin fiecare personaj”,
a spus Iulian Pîtea. 
 
„A fost ciudat să privesc de acasă, dar am aşteptat cu sufletul la gură începutul competiţiei. Mi-a plăcut că meciurile au fost echilibrate, de la egal la egal”, a spus şi Betty.
 
 
Lili Sandu a întrebat-o pe Războinica Betty, cea care a câştigat cel de-al doilea sezon al competiţiei Exatlon, ce părere are despre faptul că de data aceasta vor fi două finale. După ce sfârştiul sezonului trecut a fost intens discutat de către fanii emisiunii şi o parte dintre ei au crezut că nu Beatrice merita să câştige, s-a hotărât ca noul sezon să aibă doi câştigători, un băiat şi o fată.
 
„Mai se pare un lucru frumos pentru că Exatlon e şi pentru femei şi pentru bărbaţi.
Clar, aşa cum noi vorbeam în Dominicană, neştiind că finala se va disputa între o femeie şi un bărbat,  noi, fetele, nu prea aveam mari şanse în faţa băieţilor. E o hotărâre foarte bună pentru că dă şanse şi fetelor şi băieţilor”,
a spus Betty, câştigătoarea celui de-al doilea sezon de la Exatlon.