Războinica Betty, prima reacţie după ce a aflat că în sezonul 3 Exatlon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată: „Nu aveam şanse în faţa băieţilor”

Ce părere are Betty despre faptul că al treilea sezon Exatlon va avea doi câştigători.

Autor: M. B.
 
Iulian Pîtea, Beatrice Olaru, Elena Gheorghe şi Sorina, mama lui AMI, au venit în plaotul FanArena pentru a vorbi despre cel de-al treilea sezon al competiţiei Exatlon. Foştii concurenţi au vorbit despre cum este să privească emisiunea la televizor, din confortul propriei case.
 
„E foarte interesant să te uiţi de acasă. Mi s-a făcut pielea de găină şi îmi doream să fiu acolo, dar îmi doream şi să fiu acasă.
Indiferent ce sport ai practicat, totul se termină şi o iei de la capăt. Au început foarte bine. Încerc să fiu imparţial şi să mă caut prin fiecare personaj”,
a spus Iulian Pîtea. 
 
„A fost ciudat să privesc de acasă, dar am aşteptat cu sufletul la gură începutul competiţiei. Mi-a plăcut că meciurile au fost echilibrate, de la egal la egal”, a spus şi Betty.
 
 
Lili Sandu a întrebat-o pe Războinica Betty, cea care a câştigat cel de-al doilea sezon al competiţiei Exatlon, ce părere are despre faptul că de data aceasta vor fi două finale. După ce sfârştiul sezonului trecut a fost intens discutat de către fanii emisiunii şi o parte dintre ei au crezut că nu Beatrice merita să câştige, s-a hotărât ca noul sezon să aibă doi câştigători, un băiat şi o fată.
 
„Mai se pare un lucru frumos pentru că Exatlon e şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Clar, aşa cum noi vorbeam în Dominicană, neştiind că finala se va disputa între o femeie şi un bărbat,  noi, fetele, nu prea aveam mari şanse în faţa băieţilor. E o hotărâre foarte bună pentru că dă şanse şi fetelor şi băieţilor”, a spus Betty, câştigătoarea celui de-al doilea sezon de la Exatlon. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 14 ianuarie. Faimoşii i-au găsit o poreclă răutăcioasă Irinei Postolea! Vezi cum au putut să-i spună celei mai în vârstă concurente

Exatlon 14 ianuarie. Scandal între Faimoase şi Războinice: „Dai cu cotul, dai cu pumnul”

Exatlon 14 ianuarie. Clipe de panică la baracă pentru o concurentă: „S-a pus lângă mine şi era întuneric”

Exatlon 14 ianuarie. Zara de la Faimoşi nu a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: „Ştiu că este destul de curând, dar...”

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Reghecampf, umilit crunt de Anamaria Prodan. Impresara a recunoscut totul

Exatlon 14 ianuarie. Clipe de panică la baracă pentru o concurentă: „S-a pus lângă mine şi era întuneric”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies