Razboinicii au primit vesti de acasa si a inceput razboiul! Ionut si Alex, la cutite! "Eu stiu ca tu nu ma halesti deloc"

Razboinicii au primit vesti de acasa si a inceput razboiul intre ei, dupa ce Ionut a aflat ca este cineva in echipa care il vorbeste de rau.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Razboinicii au castigat in sfarsit proba de comunicare si au primit vesti de la familie si prieteni. Alexandru, Stefan, Roxana si Ionut au primit scrisori de la cei dragi, apoi au reusit sa comunice pe WhatsApp cu alti apropiati.

Bentita: "Ba, am mari emotii! Serios! Mi-a scris mama. Si tata".

 

Stefan: "Am primit scrisorile de la varul meu, mama mea si fratele meu. Mi-a disparut panza de ganduri pe care o aveam. Nu mi-am imaginat ca e atat de greu concursul! Nu mai vad de apa asta din ochi. Recompensa asta a venit cand aveam mai mare nevoie sa imi hranesc sufletul. Degeaba imi hranesc stomacul, dar sufletul meu e gol, e in alta parte. Ma simt din nou viu, am iar forta!", a spus Stefan.

Roxana a primit scrisori de la sora ei si de la socri. "Mi-au dat si lacrimile, m-am emotionat mult", a spus Razboinica.

Ionut a primit vesti de la sotia lui, Nela, si de la sora lui. Jaguarul a plans si a transmis si mesaje celor de acasa.
 

A inceput nebunia in echipa albastra dupa ce Ionut a aflat de la un prieten ca este un coechipier care il vorbeste mereu de rau. Bentita a pornit discutia cu el, dar Jaguarul a incercat sa scape de aceasta confruntare.

"Nu cred ca e voie sa iti zica asta. E un interviu, e o parere personala", a incercat Bentita sa se apere. "Mi-a spus ca AL... ma vorbeste de rau! Hai sa incheiem discutia, te rog!", a spus Ionut. Pentru ca nu reusea sa il convinga pe Alex sa renunte la acest subiect, Ionut a spus: "Frate, eu stiu ca tu nu ma halesti pe mine deloc. Chiar daca vorbesti cu mine, chiar daca razi cu mine, tu nu ma halesti".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate