Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021
Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021

Vedete

Războinicii câștigă primul meci de imunitate la Survivor România, după unificarea echipelor. Andrei Dascălu, în formă de zile mari: „Am dat 100%!”

Primul meci de imunitate după unificarea echipelor la Survivor România a fost câștigat de Războinici!

Războinicii și-au adjudecat victoria în primul meci de imunitate al săptămânii la Survivor România, după ce echipele s-au unificat, iar concurenții conviețuiesc împreună în același camp.

Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021

Albaștrii și-au adjudecat imunitatea la Survivor România în fața Faimoșilor, cu scorul de 10-6. Războinicii vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit și se vor întoarce în camp cu proviziile puse în joc. Acestea constau în câte 4 kilograme de orez, făină, cartofi și jumătate de litru de ulei.

Sălbaticii vor împărți între ei doar jumătate din cantitate.

Citeste si: Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România. Faimosul a luat o decizie fără precedent: „Cer doar înțelegere, nu vreau să fac o nebunie!”

Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021
Războinicii

Războinicii sunt fericiți că traseul li s-a potrivit, însă unul dintre aceștia a strălucit în acest meci pentru imunitate. Andrei Dascălu a fost în formă maximă la Survivor România și și-a condus echipa spre victorie. 

Astăzi finalul a fost în favoarea mea. S-a nimerit  fix cu unul dintre traseele mele preferate. Am dat sută la sută și concentrare maximă la final. Mă bucur că am câștigat astăzi și avem șanse să terminăm săptămâna în aceeași formulă. Felicit echipa pentru că toți au tras. Mă bcuur că avem un consiliu linisttit”, a spus Andrei Dascălu.

Albert Oprea: Sincer, după petrecere am fost cam moleșit.

Nu am avut emoții pentru meci, dar m-am enervat după ce am pierdut un punct cu Ștefan. Felicit toată echipa, mi-au plăcut maxim. Dacă o ținem tot așa, nu are cum să nu mergem pe drumul pe care ni l-am propus.

Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021
Echipa Războinicilor

Citeste si: Irisha de la Survivor, dezvăluiri despre relația lungă pe care a avut-o cu milionarul moldovean. Gelozia a pus capăt poveștii de iubire EXCLUSIV

Maria Chițu:  Mi-a plăcut traseul, deși mi-a pus probleme mari. 

Nu sunt foarte mulțumită de mine. Suntem moleșiți, ne-am  relaxat în ultimul timp. Ne-am revenit și am dat fiecare tot ce am putut.

Faimoșii, înfrângere dureroasă la Survivor România

Vedetele pierd imunitatea la Survivor România și vor face nominalizări pentru eliminare. Faimoșii susțin că doar câteva secunde i-au despărțit de victorie în acest meci.

Ștefan Ciuculescu: Mi-e greu să vorbesc pentru că ultimele rezultate nu sunt în favoarea noastră deloc.

La prima intrare m-am complicat, pentru că am vrut să încep cu ce e mai greu. La celelalte două intrări am început cu ce e mai ușor și am terminat cu ce e mai greu, așa  am adus două puncte echipei mele. Atât s-a putut. Dacă eram puțin mai atenți puteam aduce mai multe puncte. Îmi pare rău că nu am adus imunitatea în dreptul noastru. Sper să ne-o adjudecăm pe a doua.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andra Mihail de la Chefi la Cutițe și cea mai iubită concurentă de la Survivor România 2021

Elena Marin:  Speram și voiam foarte tare să câștigăm. Am plecat cu energie bună din câmp. Astăzi a făcut o fracțiune de secundă diferența.

Am ajuns într-o etapă a competiției când contează fiecare secundă. Sper să câștigăm mâine imunitatea.

Războinicii câștigă imunitatea la Survivor România 2021
Zanni de la Faimoși

Zanni:  Au fost fracțiuni de secundă. Am avut punctul în mâna, la primul punct mi s-a blocat cubul. M-am ofticat, asta este. Eu mă bucur că am mai învățat ceva pe traseu și că fac față traseelor. Eu sunt din ce în ce mai șubred. Mă bucur că am făcut față la înot și îmi pare rău că am pierdut proviziile alea.