“Razboinicii” de la Exatlon care au copii acasa! Cum arata sportivii pe post de... parinti iubitori | EXCLUSIV

Razboinicii de Exatlon au copii acasa si multi dintre ei, desi nu arata, se topesc de dorul micutilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Toti ii stiu pe copiii Faimosilor, insa si multi dintre Rzaboincii de la Exatlon au copii care ii asteapta acasa. Desi, in afara de Mariana pana acum, ceilalti Razboinici nu au povestit despre viata lor de familie, cei mai multi au acasa sotii si copilasi.

Despre baiatul Marianei Nenu a vorbit chiar aceasta, ea povestind ca a venit la competitie pentru a-i dovedi acestuia ca este puternica. Mariana a spus ca are un baiat mare, care a implinit 19 ani.

Si celalalt veteran al echipei, Radu, are acasa un baietel, de care este extrem de atasat. Radu are un baietel pe nume Patrick, iar micutul ii seamana foarte mult.

Razboinicii de la Exatlon, cu copii acasa! Baietelul lui Alex implineste 1 an in lipsa tatalui

Alexandru Moraru, noul Alex din echipa Razboinicilor, este tatal unui baietel de doar un an, pe care l-a lasat acasa in grija mamei. Dominic implineste un an chiar in aceste zile, iar Alex a plecat la Exatlon cu dezamagirea in suflet ca nu va putae sa fie alaturi de familie intr-un moment atat de important. “Alex este un tata responsabil, care s-a implicat in cresterea lui Dominic, 100% inca din prima lui zi”, ne-a povestit Ana Maria, iubita lui Alex.

Citeste pe stirilekanald.ro ce alti concurenti au copii

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: