Războinicul Cătălin, primele declaraţii după despărţirea de Exatlon! Regretă că a părăsit competiţia

Războiniciul Cătălin a venit la FanArena după ce a părăsit show-ul Exatlon. Cătălin regretă că a fost eliminat şi spune că ar vrea să se întoarcă la Exatlon.

Autor: A. I.

"Cu siguranţă aş vrea înapoi în Dominicană. Când m-am întors acasă am primit de la diferiţi prieteni sau persoane de pe internet video-uri cu copiii, cum se uitau la televizor, încurajau, ţineau sau se joacă în faţa blocului sau afară, cu siguranţă m-aş duce încă o dată numai pentru aceşti copii. M-a motivat maxim! Nu credeam niciodată că nişte copii care nu mă cunosc pot să se uite aşa la televizor şi, deşi nu am avut cea mai bună performanţă, să se uite cu sufletul la gură şi să

spună <Hai, Cătălin>. Am evoluat, dar nu am fost cel mai bun performer de acolo", a spus Cătălin la FanArena.

Cătălin a comentat faptul că Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevschi vor fi antrenorii celor două echipe de la Exatlon, Faimoşii, respectiv Războinicii. "M-am pus la punct cu ştirile, am înţeles că băieţii (n.r.- Giani Kiriţă şi Ionuţ) vor merge acolo sau au mers, nu ştiu exact. Cu siguranţă ar fi o onoare să îi întâlnesc şi pe ei acolo. Din punctul meu de vedere cu siguranţă va fi ceva mult mai palpitant. Eu fiind o persoană degajată m-aş distra mai mult", a mai spus Cătălin.

Războinicul a fost apreciat pentru atitudinea lui la Exatlon şi spune că este şi în realitate aşa cum s-a văzut la televizor. De asemenea, el susţine că nu şi-ar fi schimbat comportamentul nici dacă ar fi avut rezultate sportive mai bune.

"Şi dacă aş fi fost foarte bun pe partea sportivă nu m-aş fi comportat altfel, am 28 de ani, eu zic că în mare mi s-a conturat caracterul. Marile dezavantaje ale mele au fost greutatea şi volumul meu. Cu cât ai masă musculară mai multă, cu atât ai nevoie de oxigen mai mult ca să alimentezi muşchii şi să poţi să te deplasezi. Nu am făcut stiluri de antrenament care să mă ajute să fiu agil, clar s-a văzut lipsa mobilităţii.
Eram un roboţel când am ajuns acolo, pe primul traseu, m-au luat Mirel şi Yamato, m-au încălzit bine"
, a mai afirmat Cătălin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Şoc la Exatlon România! O concurentă, suspectată că ar fi însărcinată! Presupusul tată e un... faimos!

Ce fată de la Exatlon ar trebui să meargă la "Bravo, ai stil"! Cristi Geamăn a dat un nume

Giani Kiriţă şi Ionuţ "Jaguarul" au plecat la Exatlon! Primele imagini

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies