Războinicul Cătălin, surpriză uriaşă în direct: "M-am întors cu marele premiu de la Exatlon"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Cătălin Dumitrescu a avut parte de o surpriză uriaşă, în direct, la FanArena. La eliminarea de la Exatlon, războinicul a mărturisit adevăratul motiv pentru care s-a înscris în competiţie, acela de a-şi motiva tatăl să ducă o viaţă mai activă şi mai sănătoasă. 
 
"Este o neîmplinire a mea faptul că nu am reuşit să-i schimb mentalitatea. Am încercat să-i explic. Am încercat să vorbesc cu persoane apropiate din anturajul lui, mama a încercat şi ea. Chiar dacă tatăl meu nu îşi schimbă mentalitatea, poate alţi oameni vor înţelege ceva din mesajul meu de la Exatlon", a spus Cătălin despere tatăl sau. 
 
 

 

Surpriza abia acum vine. Fără ca fostul Războinic să ştie ceva, un reporter FanArena a mers acasă la părinţii lui şi i-au pregătit o mare surpriză.
 
"Mesajul pe care mi l-a transmis fiul meu m-a mişcat foarte mult, cel de la eliminarea de la Exatlon. El a tot încercat să mă motiveze, dar a rămas la stadiul de vorba. Însă mesajul lui m-a mişcat foarte mult. Am decis să-mi iau acest angajament. Cătălin, să ştii că mi-am luat angajamentul asta şi în scris. O să ţin regim şi voi face sport.", a spus tatăl lui Cătălin Dumitrescu.
 
"Dacă tată şi-a luat acest angajament, eu am câştigat marele premiu la Exatlon. Nu totul se rezumă la bani, chiar dacă am stat puţin acolo, asta este cel mai mare câştig pentru mine", a spus Cătălin Dumitrescu, după ce a auzit mărturisirea tatălui său. 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate