"Razboinicul" Ciprian Silasi îşi înjură colegele la Exatlon, dar cine l-a pus la punct şi pe el! Am aflat de ce i se spune „Fuego”

Adi Blidaru a dezvăluit de la cine au pornit ironiile

Autor: C.I.

Ana Simia Ţăran a plecat pe uşă din dos de la Exatlon, însă, la întoarcerea în ţara, ea a dezvăluit motivul pentru care nu şi-a mai dorit să rămână în Republică Dominicană! (intra sa vezi cum le rasfata 'faimosii" pe fetele din echipa)

„Razboinicul” Ciprian Silasi, umilit la Exatlon! "A şa i-a rămas de atunci porecla, a fost, dacă vreţi, o ironie la adresa lui făcută de Drăgan!"

“Razboinica” a povestit la FanArena că nu mai suporta atitudinea colegului sau, Ciprian, care o înjura mai mereu, şi nu doar pe ea, ci şi pe celelalte fete din competiţie!

Dacă adevărul este acesta, şi bărbatul a fost agresiv verbal cu reprezentantele sexului frumos, ei bine şi „razboinicul” Ciprian Silasi a fost  umilit la Exatlon, la rândul sau! De data aceasta de un adversar, de la „Faimosi”! „Cand l-a văzut prima oară Mirel, s-a uitat la el puţin, pe sub ochi, apoi întrebat pe cine alege pe traseu, a arătat cu mâna spre Ciprian, şi cu zâmbetul pe buze, a spus aşa...îl

vreau pe „Fuego”, de la faptul că „razboinicul” este cântăreţ! Aşa i-a rămas de atunci porecla, a fost, dacă vreţi, o ironie la adresa lui făcută de Drăgan! Mereu ne amuzam când îl strigam aşa... ”, a dezvăluit Adrian Blidaru pentru WOWbiz.ro! 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvaluiri incredibile! Cum a reactionat Giani Kirita la Exatlon cand i s-a spus sa nu mai injure! “Razboinicul” Alex Nedelcu a povestit tot

Cum arata picioarele lui Vladimir Draghia la 4 luni dupa castigarea Exatlon! Urmele ranilor teribile inca se vad!

Tensiuni in tabara Razboinicilor! Sora Simiei de la Exatlon: "Ciprian ii manipuleaza pe toti! El, Ana Otvos si Iulian isi impart puterea! Pe Doru l-au exilat" | EXCLUSIV

Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

Doliu uriaș în lumea artistică! Un talent de excepție s-a stins din viață la doar 35 de ani

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies