Vedete

Razboiul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu s-a incheiat! Anuntul facut de prezentatoarea TV in aceasta seara

Adriana Bahmuteanu isi iubeste mult copiii si ar face orice pentru ei. Razboiul dintre ea si Silviu Prigoana inca nu s-a incheiat si nici nu pare sa se intample asta curand.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Razboiul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu s-a incheiat! Anuntul facut de prezentatoarea TV in aceasta searaicon photo
 
Vedeta a marturisit ca a fost astazi la Curtea de Apel, pentru ca fostul ei sot insista ca micutii sa studieze la o scoala privata, iar ea nu este de acord.
"Ziua cea mai lunga....am ajuns la Curtea de Apel la 8.30 si ne-am judecat la 17.30...dar, dupa cum stiti, pentru copiii mei merg pana in panzele albe!!!! Multumesc doamnei avocat Ionela Vasile pentru rabdare si profesionalism! Ca sa va explic, fostul meu sot insista in continuare ca micutii mei sa studieze la o scoala privata, fara sa le spuna judecatorilor cine plateste si cine isi asuma responsabilitatea mutarii copiilor la ...a treia scoala din viata lor! Mie una, imi place scoala de stat, mai ales ca suntem la una de top din Bucuresti si rezultatele se vad!!! Am mai stat o zi prin tribunale, sper cu folos! Va dau vineri detaliile acestei povesti", a scris ea pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune