Războiul dintre Valentina Pelinel și Alina Vidican îl arde la buzunare pe Cristi Borcea! Dezvăluiri exclusive

Relația dintre Valentina Pelinel și Alina Vidican se înrăutățește pe zi ce trece, iar războiul surd dintre cele două femei din viața ultimilor ani ai lui Cristi Borcea pare să îl coste pe omul de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Din când în când Alina Vidican reușește să îi dea emoții cât se poate de serioase Valentinei Pelinel. Iar de curând s-a petrecut, din nou, un asemenea episod. Mai exact, chiar în momentul în care Cristi Borcea se întorcea la închisoare, se pare că Alina Vidican și-a anunțat intenția de a reveni în România pentru câteva zile, chipurile pentru un mic concediu și, de ce nu, o vizită la penitenciarul la care este închis celebrul om de afaceri.

Citeste si: Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 16 ani! Angelo şi Melisa au primit un tort de la copiii Alinei Vidican, ai Valentinei Pelinel şi ai avocatei Simona Voiculescu! FOTO

Citeste si: Fericire mare în familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea! Milan împlinește azi 3 ani

Citeste si: Scandalul mocnit dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel! Detalii bombă despre cum se înțeleg ”femeile lui Borcea” EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Doar că, auzind această informație, ne-au dezvăluit sursele noastre, Valentina Pelinel ”a luat foc” și, prin intermediari, i-a transmis un mesaj fără echivoc Alinei Vidican. Mai exact, să nu îndrăznească să apară și să deranjeze situația cuplului, și așa încercat de tot felul de probleme. ”I s-a spus să nu cumva să o streseze pe Valentina Pelinel pentru că soția lui Crisit Borcea este mai sensibilă în această perioadă. Are doi copii mici (gemenii pe care i-a născut în luna martie, n. red.) și, în plus, nu îl are alături pe Cristi, acesta fiind la închisoare”, ne-au precizat sursele noastre.

fara descriere

Evident, Alina Vidican a acceptat să îi facă pe plac Valentinei Pelinel, mai ales că aceasta a invocat situația dificilă a ei și a copiilor. Doar că, susțin sursele noastre, tot prin intermediari ar fi transmis și ea un mesaj. Unul care, evident, aduce în față copiii pe care îi are timișoreanca cu Cristi Borcea. ”Vrea să îi dea la cele mai bune școli din Statele Unite. Iar asta costă destul de mult, iar în situația de acum, cel puțin cea negociată la divorț, nu îi permite. Iar mesajul a fost deja receptat și, evident, situația se va rezolva”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Alina Vidican se ocupă de afacerea din Miami

Alina Vidican a schimbat complet meniul românesc la restaurantul pe care îl are la Miami, ea luând decizia să îl îmbogățească cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești și să adauge unele care pot fi degustate mai ales în zona de vest a României. Așa că, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a agaugat în meniul restaurantului din miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

 

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, căsătorit între timp cu Valentina Peline, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate