Răzbunare incredibilă! Ce a făcut un pensionar din Bacau deranjat de puștii care jucau fotbal în fața blocului său

Ce a făcut un pensionar din Bacau deranjat de copiii care jucau fotbal în fața blocului său. Imaginile cu răzbunarea lui au devenit virale. La scurt timp, a fost amendat de polițiști.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

fara descriere

Un clip filmat în Bacău a devenit viral. Un pensionar din Bacău, deranjat de copiii care se jucau cu mingea în fața blocului, a decis să se răzbune.

Sătul să-i mai ia la rost pe micuții care se jucau fotbal în fața blocului, bărbatul din Bacău a coborât "înarmat" cu o găleată cu ulei, pe care a început să-l toarne pe locul de joacă. Așa s-a gândit el că îi va împiedica pe puști să mai facă gălăgie și să-l deranjeze în timpul orelor de siestă.

Răzbunare incredibilă! Ce a făcut un pensionar din Bacau deranjat de copiii care jucau fotbal în fața blocului său

fara descriere

"Acest domn toarnă ulei ars pe stradă, pentru a împiedica copiii să se joacce! Ce ai vrea să facă acești copii? Să stea în casă, pe tabletă? Să se drogheze? Ar trebui poliția să-i facă un cadou o amendă, pentru că nu e strada lui. Locul public nu este al lui", a scris pe net adolescentul care a filmat întreaga scenă.

fara descriere

Polițiștii din Bacău s-au autosesizat după ce imaginile au devenit virale. Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul pus pe scandal și l-au amendat cu 1000 de lei, anunță jurnaliștii de la bacau.net.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate