Răzvan Botezatu a devenit star în Germania! Fostul matinal a dat lovitura la cea mai tare televiziune de acolo

Viața lui Răzvan Botezatu pare să fie din ce în ce mai bună după ce a decis să plece din România, loc în care a fost dat afară, fără explicații, de la emisiunea care, la vremea aceea, avea un succes teribil.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

fara descriere

Decis să o ia de la început, Răzvan Botezatu a emigrat în Germania, a învățat limba și, de ceva vreme, este în atenția marilor producători de seriale și reality-show-uri de acolo, el fiind, deja, solicitat pentru o serie de apariții de senzație în seriale.

Citeste si: Răzvan Botezatu suferă cumplit! Veștile medicilor despre bunica lui nu sunt deloc bune: „De la atacurile cerebrale...”

Citeste si: O vedetă TV de la noi, ”pe sticlă” cu ochii vineți! Răzvan Botezatu a fost bătut de iubit! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Scandal colosal între ispita Bianca și Răzvan Botezatu! S-au jignit ca la ușa cortului

”Sunt încântat că am reușit să sparg gheața și să apar într-un reality-show făcut de RTL. Este un show care ține din 2011 și, din când în când, sunt introduse pesonaje secundare, noi, actori, care să mai ”piepereze” atmosfera. Rolurile sunt episodice, dar eu, deja, apar de patru episoade și, sper eu, să reușesc să mai apar de câteva ori. Oricum, experiența a fost una cu totul și cu totul deosebită, iar show-ul în care am apărut are și o audiență uriașă, deci am pornit bine”, ne-a spus, încântat până peste poate, Răzvan Botezatu.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut fostul prezentator al matinalului, a văzut cum se lucrează, la modul profesionist, într-un show de acest fel. ”Am ceva experiență în televiziune. Sau, așa credeam. Pentru că, după ce am văzut cum se lucrează în Germania, mi-am dat seama că experiența pe care am avut-o, timp de cinci ani ca prezentator, nu e, de fapt, mare lucru. Ei filmează non-stop pentru reality-show-ul acesta, primeam zeci de indicații, trebuia să fiu atent și la ce am de făcut, dar și la indicațiile regizorale, a fost ceva de vis”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

fara descriere

Răzvan Botezatu a recunoscut că este homosexual, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu ... "E gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer ... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu ... și cred că nimeni nu are dreptul să judece! ", ne-a spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al lui Biancăi Drăgușanu. "Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim sunt doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund" , a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate