Răzvan Botezatu, aventură printre consumatorii de etnobotanice! Fostul ”matinal”, imagini de senzație din anii studenției

La 19 ani, Răzvan Botezatu și-a petrecut timp împreună cu mai mulți consumatori de etnobotanice. Fostul matinal a realizat o anchetă alături de colegii de la Jurnalism.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răzvan Botezatu a mers printre consumatorii de etnobotanice din Constanța pentru a afla cum trăiesc aceștia. Fostul matinal era la acea vreme student în anul 1 la Universitatea Ovidius, secția de Jurnalism iar proiectul a făcut parte dintr-o serie de reportaje de investigație care au fost și publicate în Ziua de Constanța.

fara descriere

Materialele au apărut în anul 2011 și conțin interviuri cu mai mulți consumatori de etnobotanice și substanțe interzise. Răzvan apare în imaginile publicate de ziarul respectiv alături de colegii care au partipat la proiect.

Răzvan Botezatu, aventură printre consumatorii de etnobotanice! Fostul ”matinal” putea face carieră în investigații

fara descriere

”Ancheta de față au realizat-o viitorii jurnaliști de la Ovidius. Studenți în anul I, ei învață acum abc-ul jurnalismului de investigație. Subiectul și l-au ales singuri. Întregul parcurs al anchetei le aparține. Poveștile relatate de ei sunt adevărate. Au bătut temerar la multe uși pentru a cere sprijin. La Prefectură s-au alăturat voluntar acțiunilor întreprinse de prefectul Claudiu-Iorga Palaz, îngrijorați că prea puțini adulți se implică responsabil în stoparea acestui flagel”, a explicat, la vremea respectivă, Conf univ dr. Aurelia Lăpușan, coordonator al proiectului.

fara descriere

Răzvan Botezatu nu a făcut însă carieră în jurnalismul de investigație ci a intrat în televiziune, în zona de divertisment. În ultimii ani, el a deveni influencer, cu zeci de mii de urmăritori pe conturile de socializare și cu o comunitate online extrem de activă.

Citeste si: Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu! Primele imagini cu bărbatul cu care are o relație prezentatorul TV

Citeste si: Răzvan Botezatu, dezvăluiri exclusive despre Bianca Drăgușanu și relația ei cu Alex Bodi

Citeste si: Emily Burghelea continuă războiul cu foștii ei șefi, din vacanță! Ce a mai spus asistenta TV care și-a dat demisia în direct din cauza Vulpiței

Răzvan Botezatu este una dintre puținele vedete din România care au recunoscut că este de altă orientare sexuală. El a făcut această dezvăluire când deja se mutase în Germania, însă mărturisirea nu a făcut decât să-l facă și mai popular decât era înainte.

Fotografii: Ziua de Constanța

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate