Răzvan Botezatu face lumină cu privire la viața lui amoroasă! Declarații explozive

Fostul prezentator TV, Răzvan Botezatu, trece în plan profesional printr-o perioadă foarte bună, afacerea lui dezvoltându-se cât se poate de frumos. Nu la fel poate să spună, însă, despre viața lui... personală.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu e singur


In articol:

Răzvan Botezatu, gay declarat, recunoaște că în aceastp perioadă nu a mai avut parte de dragoste, așa cum și-ar fi dorit.

Citeste si: Răzvan Botezatu, în centrul unui nou scandal! Prietena lui l-a făcut praf, în mijlocul străzii! ”Doar tu contezi”

Citeste si: Răzvan Botezatu, scandal la terasă cu Raluca Dumitru: ”Sclifosito!”

Citeste si: Raluca Dumitru, anunț șocant! Vrea să facă un copil cu Răzvan Botezatu

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Și, chiar dacă, așa cum recunoaște el, nu a mai avut timp pentru a-și căuta un iubit, acest lucru îi lipsește. ”Nu am mai avut un iubit de la începutul verii. Nu am avut timp, stau toată ziua acasă, mă ocup de afacerea pe care o am. Am noroc că mă mai ajută Claudia (Stoica, n. red.) altfel nu știu cum făceam față. Dar până la urmă va răsări soarele și pe strada mea”, spune, amuzându-se, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu nu mai are iubit de cateva luni

Evient, viața lui personală este subiect de interes și pentru nenumărații fani pe care îi are în mediul online. Iar într-una dintre sesiunile de întrebări și răspunsuri de pe Instagramul său, Răzvan Botezatu a făcut publică și întrebarea referitoare la motivul pentru care nu are iubit. Iar răspunsul i-a liniștit, măcar pentru o perioadă, pe cei curioși! ”NU am iubit pentru că eu sunt prea minunat, sunt prea fain, d-aia!”, a rpsouns, vizibil deranjat de insistența unora, Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu spera sa isi gaseasca un iubit, totusi

Chestionat pe această temă de reporterii WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu a dat, totuși, câteva detalii. ”Am decis să stau o perioadă mai retras, cel puțin sentimental. Va veni, când va trebui, când va fi momentul, cineva care să mă facă să îl plac. Dar, până atunci, nu am timp, chef și nici nu mor fără, așa că nu mă arunc în aventuri. Îmi văd de treabă, încerc să dezvolt afacerea, mă ocup de proiectele mele, iar când va fi, va fi”, ne-a spus Răzvan Botezatu.

 

Ce vrea Răzvan Botezatu de la un iubit

”În primul rând, să aibă bani, să nu vreau să mă mănânce de avere. Că și așa nu am, abia am făcut puțin cheag și eu... Apoi, să fie organizat. Și, dacă e cuminte și organizat, îl las să îmi fie secretar. Să fac și eu cum am văzut în filme... Secretar la muncă... acasă, nebunie. Adică, clar, oricum am nevoie de ajutor, dacă e dispus să mă ajute și la muncă, are și bani să nu îl întrețin eu, e bun...”, ne-a spus, în stilul caracteristic, Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Citește și:

Livian de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față. Ce spune câștigătorul sezonului doi despre fetele din competiție: ”Cele pe care le apreciez sunt...”

Oana Zăvoranu va fi mămică?: ”Îmi doresc un băiețel. Alex vrea fetiță”

Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

Bogdan Mocanu, implicat într-un scandal. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei a răbufnit: ”Din frustrarea că pe mine și pe Jador ne iubesc...”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru hateri: ”Cui îi pasă? Noi ne facem treaba”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies