Răzvan Botezatu îl face praf pe un Războinic de la Survivor România 2021! ”Mi se pare cel mai varză”

Răzvan Botezatu pare să fie din ce în ce mai implicat în fenomentul Survivor România 201, mai ales de când Raluca Dumitru, prietena lui cea mai bună, este plecată în Republica Dominicană pentru a lupta alături de Faimoși împotriva Războinicilor.

Razvan Botezatu
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Și, așa cum era de așteptat, Răzvan Botezatu trăiește la intensiate maximă fiecare moment de la Survivor România 2021, iar unele personaje de acolo i-au devenit ușor... antipatice.

Citeste si: Secretul Faimoasei Raluca Dumitru! Cu ce se ocupa acum 10 ani, înainte de a fi celebră| VIDEO

Normal, el fiind de partea Faimoșilor – mai ales cu Raluca Dumitru implicată în echipa celebrităților – Răzvan Botezatu antipatizează mai mult pe cei din tabăra Războinicilor. Iar cel mai puțin simpatic dintre concurenții de acolo este Sorin, Războinicul care, de-a lungul timpului, s-a impus ca lider în echipa albastră și care a reușit să împartă telespectatorii în două echipe: cei care îl apreciază pentru felul lui de a fi și... restul.

Sorin de la Razboinici
Sorin de la Razboinici, taxat de Razvan Botezatu

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

”Tipul ăsta de la Survivor mi se pare cel mai fals. Sorin... Mi se pare cel mai varză și din punct de vedere sportiv, dar face niște strategii care, cel puțin de acasă, din canapea, așa cum sunt eu, sunt de-a dreptul penibile.

Adică e evident că tot ce face el acolo sunt strategii, sunt manevre ca să stea el cât mai mult acolo. Și nu știe nici să piardă... În plus mă enervează și cum face când câștigă, rar, e adevărat, dar gesturile lui, ritualul acela, e cam penibil... Sunt curios când va fi nominalizat de echipă să fie trimis acasă, că el deja a trimis acasă destui... Și nu aș comenta dacă ar fi ca așții, să aducă puncte cu duiumul, să fie cel mai eficient...
Dar pe el îl întrece pe traseu Jador, într-un picior... Sau Moroșanu, accidentat. Adică ce mare sportiv e el?”
, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre iubitul ținut la secret de Faimoasa Raluca Dumitru

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu recunoaște că a fost și deranjat că Sorin a încercat să se dea la Raluca Dumitru.

”Din ceea ce știu, are o fată care îl așteaptă acasă. Și, oricum, crede el că dacă are puțină barbă și e slăbuț, o poate impresiona pe Raluca Dumitru? Păi îl mănânca Raluca la micul dejun. Și sportiv, și pe vrăjeală... Bine i-a spus Culiță să își vadă de treburile lui, să îi mulțumească... Ca dacă intra în colimatorul Ralucăi, nu îl spălau șapte ape ”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu o sustine pe Raluca Dumitru

Citeste si: Raluca Dumitru, înainte de Survivor România 2021: ”Mi-e frică de mor de...”

Răzvan Botezatu, fanul Faimoșilor de la Survivor România 2021

Răzvan Botezatu este fanul declarat al Faimoșilro de la Survivor România 2021, concurenții săi favoriți fiind, așa cum era de așteptat, Raluca Dumitru și Elena Marin, amblele foste colege de-ale sale, din televiziune. Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu s-a implicat la modul serios în fenomenul Survivor România 2021, el fiind cel care, pe perioada în care Raluca Dumitru este în Republica Dominicană și luptă pe trasee alături de Faimoși, îi întreține conturile de socializare și are grijă să țină legătura cu fanii frumoasei brunete.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai senzuale imagini cu Raluca Dumitru de la Survivor România 2021! Fotografii nemaivăzute

Răzvan Botezatu, mesaj de susținere pentru Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România: ”Să vii cu trofeul”

Ce a pățit Răzvan Botezatu după ce s-a vaccinat? Imagini care vă pot afecta emoțional

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Un om de știință a prezis acum 70 de ani că un anumit „Elon” va duce omenirea pe Marte. Elon Musk este omul din profeție?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies