Răzvan Botezatu, la un pas de un gest extrem! L-a prins Bianca Drăguşanu şi i-a băgat minţile în cap

Prietenia dintre Bianca Drăguşanu şi Răzvan Botezatu este una de notorietate, ea fiind, de altfel, cea care, acum, a fost una dintre puţinele cunoştinţe ale fostului prezentator TV care i-au sărit în ajutor după ce a fost scos de pe sticlă fără prea multe explicaţii.

Autor: Radu C. Munteanu

Simţindu-se deprimat, Răzvan Botezatu, după ce a fost trimis la plimbare fără explicaţii de şefii lui, a vrut să renunţe la România. Mai exact, după ce s-a sfătuit îndelung cu cei care i-au rămas alături a decis să fugă, în mare secret, din ţară.

Aşa că, ajutat de mama sa, şi-a cumpărat bilet de avion, destinaţia fiind Germania, loc în care luase decizia să o ia de la capăt, să îşi găsească de muncă şi să uite de visurile pe care le are.

Doar că, în timp util, el a fost găsit, împachetând bagajele de Bianca Drăguşanu, cea pe care o consideră ca pe o soră mai mare. Aceasta, alertată că Răzvan este pe punctul să renunţe la tot pentru a începe o nouă viaţă, a ajuns la el acasă fără să anunţe şi l-a găsit în ”flagrant”.

”I-a luat bagajele şi, fără să îl mai lase să facă nimic, le-a desfăcut. I-a spus, clar şi răspicat, că dacă renunţă la visul lui, cel de a avea succes în televiziune, este un laş. L-a pus la punct, l-a certat ore întregi şi i-a spus clar că nu are niciun motiv să renunţe la tot ce a clădit, ani buni, în Bucureşti, pentru că are acum o perioadă mai dificilă. Ea îl ajută, ştie prin ce sacrificii a trecut Rzvan, aşa că nu i-a permis să plece.

A găsit biletul de avion şi i l-a rupt, apoi i-a dat de lucru la atelier a doua zi încât să nu mai aibă timp să se gândească la prostii”, ne-a spus un apropiat al celor doi.
De altfel, sacrificiile lui Răzvan Botezatu pentru a-şi clădi o carieră în Bucureşti sunt cunoscute de toată lumea, el fiind, atunci când s-a mutat în Capitală, timp de un an în situaţia de a nu-şi permite un prânz copios sau un prăpădit de abonament de metrou.


Bianca Drăguşanu l-a salvat pe Răzvan Botezatu

”Împart totul, Bianca are grijă ca lui Răzvan să nu îi lipsească nimic. Chiar i-a spus lui Răzvan, că, dacă are nevoie, să se mute la ea acasă, să nu mai cheltuiască bani. Împart chiar şi mâncarea, iar acum Bianca se poartă cu el de parcă ar fi sora lui mai mare, este extrem de protectivă cu el, chiar îl pune să mănânce ce mănâncă şi ea, să aibă o dietă sănătoasă.

E adevărat, şi Răzvan s-a implicat, trup şi suflet, la atelier, face comisioane, o ajută cu materialele, discută despre tot ce trebuie ca afacerea să meargă strună. Relaţia lor e una care dovedeşte că există prietenie sinceră”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi, impresionat de ce se întâmplă între ei.

De altfel, de curând, Răzvan Botezatu a simţit nevoia să îi mulţumească şi public Biancăi pentru tot ce face pentru el. ”Atunci când am căzut, ai fost lângă mine, atunci când am simţit ca pământul îmi fuge de sub picioare... tu mi-ai arătat ca îl pot opri. Când nu mai aveam nicio soluţie... tu mi-ai arătat rezolvarea. M-ai ajutat necondiţionat şi îţi mulţumesc pentru tot”, a notat pe contul lui de socializare Răzvan Botezatu, alaturi de o fotografie cu el şi Bianca Drăguşanu.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Razvan Botezatu, lovit si jefuit in timp ce se plimba pe faleza! "M-au recunoscut de la tv"

Botezatu isi vinde masina! Cat cere vedeta de televiziune pentru SUV-ul sau de un an

Razvan Botezatu recunoaste ca a fost abuzat sexual! “Este un subiect dureros pentru mine” | EXCLUSIV

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți să faci cu banii de la stat

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV. Imaginile spun totul: Cătălin Măruță fumează. A fost surprins pe video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies