Răzvan Botezatu, probleme în amor cu nemții! ”Sunt reci, plictisitori și exagerat de ordonați”

Răzvan Botezatu, prezentatorul TV care a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că este gay recunoaște că trece prin adevărate probleme în amor de când s-a mutat în Germania.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Motivul, ne-a explicat Răzvan Botezatu, este legat de felul de a fi al nemților, stilul de viață al acestora fiind ”greu de digerat” pentru el, obișnuit cu căldura specifică zonelor latine.

Citeste si: E scandal colosal între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan! Bianca a umilit-o pe cântăreață, iar reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în posesia imaginilor! ”Andreea Filofteia Bălan nu poate să nască de mine...”

Citeste si: Răzvan Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu: ”Gura mică cu criticile...” EXCLUSIV

Citeste si: Răzvan Botezatu, noi dezvăluiri legate de viața lui! Ce se întâmplă cu el după ce a recunoscut că este homosexual

”Nemții sunt deschiși la cap și nu au nicio problemă că cineva este gay sau nu. Sunt mult mai relaxați când vine vorba de sexualitatea fiecăruia. Dar, din păcate, aici se opresc avantajele”, ne-a spus, râzând, Răzvan Botezatu. De altfel, de curând, Răzvan Botezatu i-a dat papucii iubitului său, un neamț. ”Nu aveam cum să avem o relație serioasă. El, ca mai toți nemții, era rece, plictisitor și exagerat de ordonat. Orice întâlnire trebuia să aibă un program, totul trebuia organizat perfect… Nu e genul meu, mie îmi place să fie mai… nebuni, mai rebeli… Ne-am despărțit din acest motiv”, ne-a explicat, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

fara descriere

În altă ordine de idei, ne-a mai spus Răzvan Botezatu, spre deosebire de nemți, într-o relație, românii sunt cu totul și cu totul altfel. ”Noi suntem calzi, sociabili, prietenoși, ei fix invers. Păi, dacă ne vedeam la el acasă, și m-a ținut ”pe uscat”. După vreo o oră și-a dat seama că poate aș vrea și eu un pahar de apă… Păi cum să ai o relație cu asemenea oameni? Păi, la mine când vine cineva, nu știu ce să îi mai pun în față, întinzi masa, îi dai orice, iar ei… Indiferenți”, ne-a mai spus, amuzându-se pe seama bărbaților din Germania, Răzvan Botezatu.

 

Răzvan Botezatu a recunoscut că este gay, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

”Am fost agresat atât fizic cât și verbal doar pentru că unii presupuneau că aș fi gay. Am fost împins de multe ori, etichetat și pus la zid. Au fost multe nopți în care am plâns. Observațiile homofobe se fac mereu... "Ăsta e gay!" - o sentință pe care am auzit-o din nou și din nou, chiar de la oameni apropiați de mine. Și sincer... nu-mi pasa. Cred că sunt liber să iubesc pe cine vreau eu... și cred că nimeni nu are dreptul să judece!”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu. ”Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma... și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc dior în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate