Răzvan Botezatu, scandal uriaş cu Bianca Drăguşanu după ce a părăsit-o EXCLUSIV

Răzvan Botezatu a luat, zilele trecute, o decizie dură cu privire la viitorul lui. Mai exact, a hotărât să plece din România, să se stabilească, cel puţin pentriu o perioadă, în Germania, iar acest lucru a însemnat să o părăsească şi pe Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Angajat de câteva luni bune, de când a fost ”scos de pe sticlă” de postul TV la care prezenta matinalul, Răzvan Botezatu a luat, zilele trecute, o decizie dificilă. Mai exact, el a hotărât să se mute în Germania şi să îşi dea demisia de la atelierul vestimentar al Biancăi Drăguşanu.

”Bianca s-a supărat foarte tare pe Botezatu.

Ea a cosiderat că i-a întins o mână de ajutor, iar acum, când avea nevoie şi mai mare de el, Răzvan a decis să plece. E supărată foc, nu îşi mai vorbesc de când a anunţat-o că a luat decizia să plece în Germania. Ea era abia întoarsă de la emisiune, iar Răzvan a anunţat-o că pleacă”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.
Mai mult decât atât, Răzvan a luat o decizie cât se poate de dură şi cu privire la bunurile pe care le avea în Bucureşti. ”A vândut tot. Maşina a luat-o un prieten de-al său, i-a dat 4.000 de euro, şi-a vândut telefonul, a dat tot, doar ca să scape de ratele pe care le avea. Nu voia să fie bligat la Bianca, cea care îi dădea banii pentru a putea să trăiască. A răas doar cu casa din Constanţa, dar se gândeşte să o vândă şi pe aia, dacă se va stabili definitiv în Germania” ne-a mai spus sursa citată.


Şi, deşi Bianca i-a recunoscut că îl înţelege, relaţia dintre cei doi, prieteni extrem de apropiaţi până de curând, s-a răcit. ”Nu şi-au mai vorbit de când a anunţat-o că pleacă. Ea crede că el îşi ratează şansa să fie cineva în România, iar el nu mai are răbdare să stea ”pe vară” în ţară, pentru că are un contract care îl împiedică să apară la TV până la sfârşitul anului, chiar dacă nu i-a niciun ban în perioada asta.

S-au certat rău dar Răzvan a fost neclintit. Vrea să facă şcoala de televiziune din Germania, e dispus să ia totul de la început. Din România îşi ia doar cţelul, pentru el a plătit o sumă uriaşă pentru a-l duce în Germania”, ne-a mai spus sursa citată.


Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, el

preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte el, este prea dureros să poată vorbi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Clipe de groaza pentru Razvan Botezatu! A fost agresat in trafic! Atacatorul s-a napustit cu pumnii

Razvan Botezatu, lovit si jefuit in timp ce se plimba pe faleza! "M-au recunoscut de la tv"

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Bill Gates a dat o mega lovitură în 2020! Abia acum s-a aflat ce a făcut în plină pandemie

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta. Scandal de pomină în UE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies