Răzvan Ciobanu a apărut pe TV, la șase luni de la moartea sa! Incredibil ce a rulat pe micile ecrane

A fost difuzat la televizor un material în care apare Răzvan Ciobanu, regretatul designer român.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În seara aceasta, românii au avut un șoc. Pe micile ecrane a fost difuzat un material cu regretatul designer român Răzvan Ciobanu, care a murit în accident de mașină în data de 29 aprilie 2019. La aproape șase luni de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, oamenii rememorează momente cu acesta.

Nu se știe exact dacă materialul în care Răzvan Ciobanu apare este și ultimul în care a fost filmat pentru o emisiune, însă cu siguranță a stârnit emoții. Răzvan Ciobanu a fost filmat în timp ce gătea.

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: “Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc”

Citeste si: Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit! Deşi era îngropat de aproape 3 luni, a fost înştiinţat că nu mai are nici o cale de atac! EXCLUSIV

Răzvan Ciobanu, regretatul designer, se îndrepta spre Constanța. În zona Săcele și-a găsit sfârșitul, după ce a mers pe un drum de țară. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a lăsat în urma sa multe semne de întrebare, în special legate de modul în care a ales să trăiască în ultimii săi ani de viață. Înainte de tragedie, Răzvan Ciobanu a fost la un festival la malul mării.

Pe micile ecrane a fost difuzat un material in memoriam pentru Răzvan Ciobanu, filmat în data de 23 aprilie 2019, cu câteva zile înainte de tragicul accident. Au fost momente foarte emoționante cu designerul român: a gătit, iar cei trei chefi, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Boantă și Chef Cătălin Scărlătescu i-au dat cele trei cuțite, dar și cuțitul de aur! Apoi, Gina Pistol a venit să guste și ea preparatul lui Răzvan Ciobanu. El a gătit o plăcintă pe care mama lui obișnuiește să o prepare acasă.

Citeste si: Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

”Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, declarase atunci, la emisiune, Răzvan Ciobanu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate