Răzvan Ciobanu a murit chiar în localitatea natală a lui Gheorghe Hagi. Designerul și-a pierdut viața, luni dimineață, într-un violent accident rutier | DEZVĂLUIRI

Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier petrecut luni, pe raza localității constănțene Săcele.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier petrecut luni, pe raza localității constănțene Săcele. În vârstă de 43 de ani, Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare lângă mașina sa de teren, după ce vehicul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat de câteva ori pe câmp. Cum nu purta centură de siguranță, Ciobanu a fost proiectat afară prin geam, decesul fiind consemnat dimineață de anchetatori, alertați de sătenii din zonă. 

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă! Primele imagini

Citeste si: Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat! Ce au descoperit legiștii

Satul constănțean Săcele, pe raza căruia s-a petrecut tragedia, este cunoscut publicului larg prin faptul că aici, pe 5 februarie 1965, s-a născut Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. După ce a renunțat la casa părintească, pe care a donat-o unei femei sărmane, Gică Hagi nu a mai trecut deloc pe acasă, deși mulți ani, la intrarea în sat, o pancartă consemna că pe aceste meleaguri a văzut lumina zilei legenda fotbalului autohton. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate