Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Moartea lui Răzvan Ciobanu într-un cumplit accident rutier a șocat întreaga Românie. Acum s-a aflat că înainte de moarte Răzvan Ciobanu a trimis un SMS.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt”, ar fi fost mesajul pe care Răzvan Ciobanu se pregătea să îl trimită unui prieten al său, potrivit unor surse din poliție citate de huff.ro. Răzvan Ciobanu a murit înainte de a apuca să trimită mesajul către prietenul său, notează aceeași sursă.

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a pierit într-un accident cumplit a îndurerat o țară întreagă. Avocatul Ingrid Mocanu a vorbit despre momentul în care o parte din obiectele din mașina pe care o conducea ar fi fost furate de localnici.

"Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă acolo. Suntem în a doua zi de Paşte şi după ce ne-am închinat, ne-am rugat, am postit, am făcut tot felul de gesturi care să dovedească, mai ales altora, cât suntem de evlavioşi iată că ne-am dus şi am furat Biblia. Asta mi se pare culmea furtului. Ce poate să fure un român ca să demonstreze cam cât îl interesează pe el de credinţă: fix Biblia. Adică nu s-a dat în lături de la furt şi îi trebuia şi Biblia, să o citească sau să o valorifice.

Este dramatic ceea ce s-a întâmplat cu creatorul de modă, cred că se va afla despre ce a fost vorba pentru că accidentul e unul total atipic având în vedere că maşina a mers un kilometru în afara carosabilului fără a exista o urmă de frânare", a spus Ingrid Mocanu, citată de Antena 3.

Citeste si: Accident, crimă sau atac de cord?! Ipoteze șocante în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

Citeste si: Ce a spus avocatul Ingrid Mocanu despre moartea designerului Răzvan Ciobanu: ”Ce poate să fure un român ca să demonstreze cam cât îl interesează pe el de credinţă: fix Biblia”

Citeste si: Când va fi înmormântat designerul Răzvan Ciobanu! Unde va fi depus trupul lui

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate