Răzvan Ciobanu, ameninţat cu moartea după ce şi-a sărutat iubitul în public! Vezi când s-a întâmplat asta!

Răzvan Ciobanu, ameninţat după ce şi-a sărutat iubitul în public! Vezi când s-a întâmplat asta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Moartea lui Răzvan Ciobanu în a doua zi de Paşte a zguduit România. Controversatul creator de modă a trecut prin multe cumpene extrem de grave în ultimii ani, dar totuşi a reuşit să-şi păstreze zâmbetul pe buze şi părea de nedoborât...Până luni dimineaţă însă, când şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină, după ce tocmai plecase de la o petrecere de pe litoral.

Citeste si: Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Designerul a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea şi s-a izbit de un copac, în localitatea Săcele. Familia este în stare de şoc, la fel şi iubitul, dar şi prietenii lui care înca refuză să creadă că s-a întâmplat aşa ceva.

fara descriere

Protagonistul nostru nu a fost doar un om extrem de talentat ci şi un deschizător de drumuri pentru comunitatea LGBT din România. Răzvan Ciobanu a fost primul gay celebru din ţară care şi-a recunoscut orientarea sexuală, în urmă cu zece ani.

Răzvan Ciobanu, ameninţat după ce şi-a sărutat iubitul în public! Designerul a fost unul dintre primii gay celebri care şi-au recunoscut orientarea sexuală!

Mai mult decât atât, s-a afişat relaxat cu iubitul lui din acea perioadă în condiţiile în care societatea era încă ostilă vizavi de iubirea între persoane de acelaşi sex. Tot atunci, românii au văzut, într-o revistă de paparazzi primul sărut între gay.

fara descriere

Răzvan Ciobanu şi-a sărutat, cu patimă, pe stradă, partenerul de viaţă, moment imortalizat de fotografi. Gestul nu a rămas "nepedepsit", designerul primind atunci zeci de ameninţări, unele chiar cu moartea, telefonic şi pe o reţea de socializare.

Citeste si: Tatăl lui Răzvan Ciobanu, prima declarație după moartea fiului său! E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Nu s-a speriat însă şi nici nu s-a ascuns...Asumarea de care a dat dovadă creatorul de modă întotdeauna este şi unul dintre motivele pentru care toţi cei care l-au cunoscut l-au apreciat atât de mult.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate