Răzvan Ciobanu, declarație radicală despre Sărbătorile Pascale: „Isus care a zis și a făcut…”

Răzvan Ciobanu a declarat în urmă cu ceva timp ce credea despre obiceiurile pe care le au oamenii în timpul Sărbătorilor Pascale. Declarația lui a fost una radicală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier teribil. Se pare că viteza i-a fost fatală creatorului de modă, car s-a stins în timp ce venea dinspre Constanța spre București. 

Ironia sorții face ca Răzvan Ciobanu să-și fi pierdut viața chiar în timp ce românii celebrau Paștele, sărbătoare ale căror tradiții el nu le suporta. Deși spunea că este o persoană credincioasă, Răzvan Ciobanu nu suporta să fie căutat de cei care îl cunoșteau, doar de Paște. Nu și-a asucuns deloc părerea și, nonconformist și asumat cu era, a scris în urmă cu ceva timp pe una dintre paginile lui de pe rețelele de socializare ce părerea are, de fapt. 

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea? Declarații care-ți dau fiori: „Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”

Citeste si: Orgia cu parlamentari europeni. Ce a făcut omul lui Orban, amănunte picante - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot: ”Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite”

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

„Să ne înțelegem… sunt la prietena mea, la Pitești (în casă), asta fac de Paște! Să nu vă mănânce degetele să-mi umpleți «inbox-ul» cu mesaje despre «lumină», «sfinte sărbători pascale», «Iisus care a zis și a făcut»… Sunt credincios, dar pentru mine este suficient să știu că vă gândiți la mine. Și eu mă gândesc la unii dintre voi, dar nu vă dau mesaje doar de Paște și Crăciun ?! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine #? #enjoythesilence #behave #behappy #beyourself #rest #holliday #designer #razvanciobanu P.S: și încetați cu fotografiile cu «iepurași» și ouă colorate! Puțină maturitate, zău așa ?. Vă îmbrățisez”, a scris Răzvan Ciobanu, în urmă cu ceva timp.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Iulia Albu a vorbit despre lucrul care ar fi putut să-i salveze viața designerului Răzvan Ciobanu! De ce nu purta centură

Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies