Răzvan de la „Insula iubirii” i-a transmis un mesaj emoţionant lui Cati: „Am învăţat din relaţia cu tine să...”

Răzvan i-a trimis lui Cati un mesaj neaşteptat.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Răzvan şi Cati de la „Insula iubirii” au fost unul dintre cele mai controversate cupluri. Ei s-au făcut remarcaţi prin dezinvoltura cu care vorbea el despre episodele de violenţă dintre el şi iubita lui şi supunerea cu care ea accepta comportamentul lui. „Am bătut-o? Nu v-a povestit?”, spunea el nonşalant într-un interviu dinainte de a intrat în competiţie. Nici partenerea lui nu părea prea deranjată de agresivitatea bărbatului, spunând că „bărbatul trebuie să fie bărbat” şi să „dea cu pumnul în masă”.
După revenirea din Thailanda lucrurile s-au schimbat între Răzvan şi Cati, iar el pare să-şi fi dat seama de cât de urât a tratat-o pe iubita lui. 
 
„Îţi las aceste cuvinte, draga mea! Ştiu că ne-am iubit mult şi mai ştiu că am fost un nenorocit faţă de tine şi ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înşelam. Ştiu că ai picat în ispită cu un sărut şi nu îţi port duşmănie. Poate meritam mai mult, la câte mi-ai suportat în doi ani! Am învăţat din relaţia cu tine să ofer unei femei atenţie, calmitate, romantism şi respect… atunci când este nevoie! Îţi mulţumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în doi ani şi am să le uit pe cele urâte! Îţi mulţumesc pentru lecţia învăţată! O lectie de viaţă foarte bună! Învăţaţi şi voi ceva din greşelile altora! O zi cât mai plăcută”, i-a scris Răzvan lui Cati pe
Facebook. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela de la „Insula iubirii” confirmă zvonurile: „Vreau să mă căsătoresc”

Adevăratul motiv pentru care Gojman a vrut să participe la „Insula iubirii” Mirela spus adevărul: „.Mi-a confirmat”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies