Răzvan de la Puterea Dragostei, descalificat. Motivul halucinant pentru care a plecat din casă

Răzvan de la Puterea Dragostei a fost descalificat din competiție după ce s-a speriat și nu a mai vrut să vină la filmări.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei nu a mai vrut să participe în cadrul emisiunii după ce a văzut cum arată pe sticlă. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea în cadrul emisiunii de astăzi, dar înainte de asta, concurenții și-au dat cu presupusul cu privire la plecarea noului concurent din emisiune. 

Citeste si: Mariana, tună și fulgeră la adresa băieților din casa Puterea Dragostei: „Au hormoni. Trebuie dați imediat la fete”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj despre cum îl afectează problemele din ultimele zile: "Se întâmplă foarte multe nebunii în casă, în mintea mea, în inima mea. Turbez"

Citeste si: Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!

fara descriere

Marius: A zis că nu e locul lui aici. A zis că e tensiune prea mare pentru el.

Andreea Mantea: Știți de când își dorește acest băiat să intre în casă? De trei luni.

Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții de la Puterea Dragostei că ea știe adevăratul motiv pentru care Răzvan a plecat din casă, dar nu știe cum să zică astfel încât el să nu se simtă cumva când va vedea emisiunea la televizor.

fara descriere

„Nu i-a plăcut cum a arătat la televizor. Ține foarte mult la imaginea lui și i-a plăcut foarte mult, doar că nu i-a plăcut cum a araătat la televizor. Nu este telegenic și a zis ca nu mai vrea să apară așa. S-a descris el acolo. Mai mult decât atât mulți dintre concurenți se gândesc că ei când ajung aici primesc un înscenare. Tot așteaptă, se tot duc și întreabă prin producție. "Și acum eu ce fac? Și de cine mă iau? Au senzația că se fac bani mai mulți dacă faci anumite lucruri.”, a mai spus Andreea Mantea. 

Puterea dragostei 13 februarie. Primele imagini cu bătaia dintre Roxana și Turcu! S-au despărțit, iar concurent îi aruncă acuzații grave: "L-ai chemat pe ală la hotel, în Turcia"

Puterea dragostei 13 februarie. Roxana și Turcu se despart din nou, de această dată se lasă cu un scandal uriaș și chiar cu violență fizică.

Puterea dragostei 13 februarie. Primele imagini cu bătaia dintre Roxana și Turcu! S-au despărțit, iar concurent îi aruncă acuzații grave: " 

Citește întreaga știre aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate