Razvan Dumitrescu recunoaste ca Oana Zavoranu e dependenta de medicamente: "Ia zilnic Distonocalm si Codamin de peste zece ani. De-acum va fi supravegheata non-stop"

Razvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zavoranu, a marturisit ca vedeta a fost transportata la un spital privat pentru ca tratamentul nu-i putea fi administrat acasa in conditii optime.

Distribuie pe:

fara descriere

Razvan a spus ca Oana ar putea fi externata din nou foarte repede, pentru ca actrita nu suporta deloc spitalele.

"Oana e dependenta de Codamin si de Distonocalm. Din cate stiu si de la doamna Zavoranu, Oana ia aceste pastile zilnic de mai bine de zece ani. Cred ca e si imuna la momentul actual. I-am spus ca ar fi mai bine sa-si trateze aceasta dependenta la un medic, dar stii cum e ea. Daca te duci pana la bucatarie, atunci isi ia pastilele! Acum, de cand s-a intamplat ce s-a intamplat, ea e supravegheata 24 de ore din 24! Nu mai are acces la aceste pastile. Daca nu sunt eu acasa, atunci e menajera. Oana n-a vrut sa citeasca ziarele, iar la TV nu se uita pentru ca o deranjeaza lumina", a declarat Razvan Dumitrescu la Acasa TV.

Ulterior, iubitul Zavorancei a intervenit si la WOWbiz.

"Oana a zis ca am mintit-o din nou, nu stiu daca va ramane internata. Daca e nevoie, ramane aici. Nu i-au facut analize momentan, dar daca e nevoie, le vor face iar. O astept pe Oana aici, in fata spitalului. Oana a ajuns constienta aici, nu adormita. Mi-a zis ca am pacalit-o din nou, pentru a-si face o noua injectie. Sper sa doarma putin. Salvarea a venit din cauza durerilor ei de cap. Doctorii ii vor administra tot ce are nevoie", a spus Dumitrescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate