Razvan Fodor pus in dificultate! Sotia l-a amenintat ca pleaca de acasa - VEZI ce se intampla in familia prezentatorului chiar inainte de Craciun

Razvan Fodor nu suporta cumparaturile, agitatia si aglomeratia specifica perioadei dinaintea Sarbatorilor.

novalue

Drept dovada el nu face cadouri pe care este nevoit sa le cumpere din magazine, insa anul asta nu prea are de ales. Din aceasta cauza mici probleme au aparut in familia vedetei Pro TV.

"Urăsc cumpărăturile, shopping-ăreala, aglomeraţia...în general. Nu mai spun acum, de Crăciun: umblă lumea descreierată pe străzi, peste tot...prin magazine, orice cauţi de îmbracat, nu au măsuri potrivite, dacă găsesti măsuri, nu-s pe culoarea pe care o vrei tu, peste tot numai colinde, e trafic, ajungi greu unde ai treabă şi parcă şi mai greu înapoi

acasă după ce ai terminat. Pierzi ore în şir din viaţă numai pe drumuri şi, ca să concluzionăm, sunt cu nervii la pământ!

Nici nu mai pun la socoteală faptul că fac atacuri de panică dacă trebuie să merg la mall, că mă trec o mie de ape după ce intru în maximum două magazine şi că nu mai sunt bun de nimic dupa ce am înotat într-o mare de oameni toată ziua. Cu toate astea, nevasta mea saraca, (n-are ea nicio vină că sunt eu ţăcanit) îl aşteaptă cuminţică pe Moşul. Mi-a şi sugerat că darul poate să fie "Orice, ceva mic!" Da' să ştie că e cumpărat cu mânuţa mea, pardon, că Moşul îşi va da silinţa să îi aducă ceva pe măsura faptelor bune.

Acum doi ani i-am luat un palton. Anul trecut i-am luat un pulover şi un ceas, pe care doar le-am plătit.
Mi le-a adus o prietenă din Grecia... Acum ce mă fac? Că prietena nu mai vine anul ăsta de Crăciun...

Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus:

Eu: "Mami, mă laşi să nu-ţi iau cadou anu` asta?...nu pot mami, nu pot..."

Ea: "Fodorică, plec de acasă..."

Eu: "Unde să pleci de acasă, mami?...Pentru o cutie cu fundiţă?"

Ea: "Mă faci să mă transform într-o matracucă! La prima aniversare, eram amici, şi tot mi-ai luat cadou! Acum, căsătoriţi şi cu copil, te fofilezi?"


Eu: "Ce ţi-am luat mami, un parfum?"

Ea: "Mi-ai luat şi parfum şi medalion, cu lanţ..."

Eu: "Da, mai, mami dar plecăm în vacanţă...îţi iau de acolo..."

Nu a părut să se lase înduplecată. Am scos toti aşii din mânecă, m-am văicărit că nu avem timp, că trebuie sa mergem în vizite şi acolo, şi acolo...nimic.

Nu mai punem la socoteală că ar fi a doua bilă neagră.Data
trecută, tot anul ăsta, de aniversarea noastră (împlineam trei ani de la căsătorie) m-a prins tot pe picior greşit, fără cadou.

M-a pedepsit.:) M-a pus ca, în loc de asta, să ii scriu o scrisoare în care să îi povestesc toate momentele frumoase prin care am trecut împreună şi să îi explic de ce o iubesc. Mi-a luat jumătate de zi, dar rezultatul a fost pe măsură.

De data asta, nu cred că mai scap. Mai are rost să spun că sunt pilaf la comenzi pe net, că nu mă descurc să cumpăr ceva online şi că oricum nu îmi vine să iau un produs pe care nu îl ţin fizic în mana înainte să dau banii?

Dacă nu mă înfoiam ca un cocoş să mă lase doar pe mine să gătesc în casă, acum aş fi putut să o surprind, dar, în condiţiile date, până şi varianta asta a picat.

Excludem serenadele sub balcon, inimioarele desenate în zăpadă, petalele de trandafir presarate pe lângă brad, pe mine cu o fundiţă roşie pe cap... sau altele din clasicul pachet romantic.

Aşadar, ce-mi rămâne de făcut? Sunt uşor disperat, recunosc, şi as primi cu mare bucurie sugestii.

Semnat: Un soţ la ananghie"
, a povestit Răzvan Fodor pe blogul sau.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies