Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu, eroul de la metroul din București! A salvat-o de la moarte pe copila care s-a aruncat pe șine: „Am tras-o cât am putut de tare”

Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu, este unul dintre salvatorii adolescentei de la metroul din București.

Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu
Autor: Ana Maria

In articol:

Un incident tulburător a avut loc miercuri, în stația de metrou Dristor 1, atunci când o adolescentă a sărit pe linia de tren. Din fericire, mai mulți călători care se aflau pe peron au intervenit rapid și au reușit să o salveze pa copila care a fost la un pas de moarte.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și polițiști, iar circulația nu a fost afectată. 

Salvatorul care au făcut eforturi mari pentru a o salva pe copila care voia să-și pună capăt zilelor este Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. A văzut-o pe adolescenta de pe șinele de tren și a reușit să o ridice în ultima secunda pe peron.

 „Eu coboram şi am auzit-o ţipând. iniţial am crezut că a scăpat ceva. Am făcut doi paşi şi am văzut-o pe aia mică că se ridică în picioare. Când am văzut-o că se ridică în picioare i-am zis, dă-mi mâna. Am tras-o cât am putut de tare. Am văzut puţin în dreapta metroul cum venea. A fost pur şi simplu instinct. Nimic altceva, a fost milisecunda aia când am reuşit să o trag şi a lovit-o metroul peste picior.

Orice fracţiune de secundă a contat, mă bucur că am reuşit să o ajut”, a povestit Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Adolescenta de la metrou, marcată de divorțul părinților 

Se pare că motivul pentru care copila ar fi încerat să-și pună capăt zilelor aruncându-se pe șinele de tren de la stația de metrou Dristor 1 este divorțul părinților ei. Situația de acasă a afectat-o pe fata care, după ce a fost ridicată pe peron, a cerut să fie ținută în brațe. 

 „Avea gol în ochi, nu transmitea nimic, era panicată, era într-o stare de şoc.

Din câte am înţeles sunt problemele din familie, uşoare traume, uşoare sechele legate de un divorţ al părinţilor ”, a declarat Răzvan Lupu pentru un buletin de știri. 

Citeste si: Vești proaste pentru studenți! Nu vor mai beneficia de bilete gratuite la CFR: „Eu nu văd aici un capăt de ţară”

Citeste si: Imagini care vă pot afecta emoțional! Tânără salvată de la moarte în ultima clipă! De ce a sărit în fața metroului?

„A văzut că metroul se apropie şi a sărit între șine. Am strigat la ea. Un alt domn a venit să mă ajute să o tragem. Mă bucur că şi ea auzind că am strigat-o, a avut timp şi a venit către noi pentru că a fost... e puţin spus la limită. Doar văzându-ne că suntem acolo şi că i-am atras atenţia şi într-un fel din punctul meu de vedere a realizat ce se întâmplă şi s-a răzgândit”, a declarat și Alexandra, o martoră care a reacționat rapid și care, alături de fiul lui Dănuț Lupu, a reușit să o saleveze pe fată. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Paul, fostul concurent de la Puterea Dragostei, va deveni tată pentru prima oară! „Mulțumesc pentru ca îmi dăruiești un copilaș”

Florin Călinescu, replică acidă la adresa Andrei: „Nu poți să o cânți, n-ai voce”

Au dispărut banii Denisei Răducu! Ce s-a întâmplat cu milioanele din drepturi de autor? Decizie de ultimă oră a judecătorilor ! Dezvăluiri exclusive

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Simona Halep, în STARE DE ŞOC! A PIERDUT o sumă imensă de bani. S-a aflat totul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Un virus nou, transmis de la animale la oameni, descoperit în Rusia. Viitoarea pandemie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies