Răzvan Simion nu își va petrece Paștele alături de copii! Care este, de fapt, motivul

Răzvan Simion și Daliana Răducan

Vedete

Răzvan Simion nu își va petrece Paștele alături de copii! Care este, de fapt, motivul

În cadrul unui interviu recent, Răzvan Simion a dezvăluit că nu își va petrece Paștele alături de copiii săi, ci are alte planuri.

Răzvan Simion se numără printre cei mai iubiți prezentatori de la noi din țară, iar moderatorul a reușit să adune o comunitate generoasă de fani nu numai la TV, acolo unde telespectatorii îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare dimineață, ci și în mediul online, acolo unde este urmărit de foarte multe persoane. 

Totodată, pe lângă meseria sa, acesta mai are un rol important, acela de tată, iar recent, căci vin sărbătorile, majoritatea admiratorilor lui Răzvan Simion au fost pe cât se poate de curioși să afle cum își va petrece Paștele, însă i-a surprins pe toți când a spus că anul acesta nu va sărbători alături de copiii lui. 

Răzvan Simion: „Mergem așa ca bătrânii, în locuri interesante”

Răzvan Simion a vorbit recent despre Sărbătorile Pascale și despre cum va petrece el cu ocazia acestora. Ei bine, prezentatorul TV a spus că va merge în locuri interesante, fără copii, asta pentru că deja fiica și fiul ei sunt mari, motiv pentru care aceștia au decis să petreacă alături de gașca lor de prieteni.

Citeste si: „Vreau să las lucruri în urmă”. Adda l-a făcut pe Răzvan Simion să plângă. Anunț tulburător în direct: „Așa grav?”

„Mă duc în locuri interesante, frumoase, din păcate la o anumită vârstă copiii nu vor să mai facă sărbătorile cu părinții, au gașca lor de prieteni, se pleacă în excursii. Și atunci, mergem așa ca bătrânii, în locuri interesante. În locul ăsta nu am mai fost” , a spus Răzvan Simion în cadrul unei emisiuni TV. 

Prezentatorul TV, despre valorile pe care le-a transmis copiilor lui

Răzvan Simion este tăticul mândru a doi copii, o fată și un băiat, iar recent, prezentatorul TV a fost întrebat despre valorile pe care le-a transmis copiilor lui.

Ei bine, însă, colegul de emisiune al lui Dani Oțil a mărturisit că nu a stat niciodată să le explice copiilor săi anumite lucruri ca și cum ar trebui să învețe o teorie, ci îi lasă să mai crească, pentru a-și creea propriul lor sistem de valori, după ce au asimilat informații din familie, de la școală sau din grupul de prieteni.

„A plâns ca un copil” Cum a reacționat Răzvan Simion, după ce a auzit noua piesă a Lidiei Buble! I-a recunoscut în direct

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

„Nu știu dacă sunt valori sau dacă m-am gândit vreodată să le explic lucrurile astea ca și cum sunt la un seminar sau o conferință. Copiii în primă fază, până își dezvoltă gândirea critică, învață mimetic.


Adică dacă au văzut în casă că se întâmplă lucruri de anumită factură, că oamenii nu se mint între ei, că sunt buni unii cu alții, că-și construiesc un grup, poate nu așa de restrâns de prieteni, dar în care au grijă de fiecare în parte. Și ei vor face la fel. După 10 ani când au gândirea critică și pot să și discearnă o să-și croiască propriul lor sistem de valori din ce au văzut acasă, din ce au asimilat la școală, din ce au primit de la prieteni.
Și de unde mai învață, poate de pe Youtube, e o variantă digitală care îi echilibrează și aliniază. Am învățat să fac lucruri de care copiilor mei să nu le fie rușine”
, a mai spus prezentatorul TV.

Răzvan Simion nu își va petrece Paștele alături de copii! Care este, de fapt, motivul

Răzvan Simion

[Sursa foto: Instagram]