Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Cornel Ilie de la Vunk: „Se știe...”

Fotografia cu Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk a stârnit multă vâlvă în mediul online, motiv pentru care și Răzvan Simion a avut o primă reacție.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Răzvan Simion și Lidia Buble au format unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Din păcate, după mai mulți ani în care cei doi au împărțit și bune și rele, au decis să-și spună „Adio” fără să dea prea multe detalii despre motivele care au dus la ruptură.


In articol:

Cei doi au continuat să-și vadă de viață separat și chiar se zvonește că Răzvan Simion ar fi deja într-o relație cu altă tânără. Până la proba contrarie, însă, se pare că nici Lidia Buble nu a stat cu mâinile în sân și a fost suprinsă alături de Cornel Ilie de la Vunk. Ce-i drept, era doar o fotografie în care cei doi erau puțin mai apropiați, însă o internaută s-a sesizat imediat și nu s-a putut să nu comenteze, având în vedere că artistul a anunțat nu demult divorțul de soția sa.

„Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, a scris una dintre internaute într-un comentariu.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Răzvan Simion își vede de activitatea lui, fiind în continuare managerul Lidiei. Astăzi, s-a filmat cu un tricou special, pe care scrie „Se știe, la inimă îmi ești manea”.

Râmâne de văzut dacă mesajul este unul subtil pentru Lidia sau dacă prezentatorul TV are deja o altă femeie în minte așa cum se speculează în presă de o vreme. 

Lidia Buble, piesă subînțeles după despărțirea de Răzvan Simion 

Lidia Buble a lansat o nouă piesă și a declarat că este pentru prima dată când se regăsește în totalitate în versurile melodiei. 

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus Lidia Buble.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lidia Buble spune tot adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce a dăunat iremediabil relației

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi. Artista s-a emoționant: ”E prima dată când..”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Lidia Buble și-a expus sentimentele pe care le are față de Răzvan Simion, printr-o nouă piesă!

Răzvan Simion nu se mai ascunde! Prezentatorul de televiziune și-a făcut o nouă relație, la scurt timp după despărțirea de Lidia Buble

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies