Razvan Simion si fosta sotie, dati in judecata! Sunt in scandal cu vecinii de pe scara! Matinalul are restante la intretinere EXCLUSIV

Razvan Simion si fosta lui sotie, Diana, au fost dati in judecata de asociatia de proprietari din blocul unde au locuit pana in urma cu cativa ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Razvan Simion si sotia lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociatiei de proprietari a unui bloc unde cei doi au locuit pe vremea in care erau fericiti in casnicie. La inceputul lunii iunie, vecinii matinalului i-au dat pe cei doi in judecata pentru restante la intretinere. Actiunea a fost depusa la Judecatoria Sectorului 6, insa primul termen nu a fost inca fixat. Razvan si Diana Simion vor fi citati in calitate de parati.

La adresa la care matinalul si fosta lui sotie au locuit inainte sa se mute la vila din Corbeanca se afla in acest moment inregistrate sediile firmelor pe care Razvan Simion le detine sau la care este asociat. Imobilul se afla in cartierul Drumul Taberei.

Razvan Simion si Diana s-au despartit anul trecut. Ei au impreuna doi copii, care au ramas la mama. In prezent, vedeta de televiziune are o relatie cu interpreta Lidia Buble.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: