Răzvan Simion, surprins acasă la o tânără roșcată! Ce spune despre relația cu Lidia Buble: „Începe să fie din ce în ce mai…”

Răzvan Simion a fost fotografiat ducându-i prânzul unei roșcate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

De câteva luni au început să apară primele zvonuri legate de o posibilă despărțire între prezentatorul de televiziune Răzvan Simion și frumoasa lui iubită, cântăreața Lidia Buble. El nu s-a grăbit să nege ruptura, ba chiar a mers într-o vacanță cu fosta lui soție și copiii lor, alimentând astfel zvonurile. În plus, nu a făcut nicio declarație prin care să lămurească lucrurile, ci din contră, a spus câteva cuvinte care i-au făcut pe fani să creadă că, într-adevăr, există probleme în relația de cuplu. 

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion, surprins acasă la o tânără roșcată

Recent, Răzvan Simion a fost surprins alături de o tânără care nu este Lidia Buble, iubita lui oficială. Prezentatorul de televiziune i-a dus prânzul și a plecat din casă cu o sticluță de gel dezinfectant. Câteva minute mai tâziu, în prag a apărut și tânăra cu pricina.

fara descriere

Citeste si: Anunț important pentru părinți! Încep înscrierile la grădiniță. Cum arată calendarul

Lidia Buble, răspuns acid în urma zvonurilor că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion

La una dintre fotografiile postate de Lidia Buble pe pagina ei de Instagram, una dintre fanele artistei a îndrăznit să întrebe direct: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”.

Lidia Buble a văzut imediat întrebarea fanei sale și a răspuns printr-un citat celebru: „câinii latră mult”.

Într-adevăr sunt anumite probleme cu relația lor, întrucât Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la Lidia Buble. Artista a declarat la un moment dat care sunt condițiile pentru care iubitul ei să poată păși pragul casei din Deva. 

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie” ”, a declarat Lidia Buble. 

sursa foto: Ciao

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate