Reacția Adelinei Pestrițu cu câteva ore înainte să afle că are COVID-19. O enerva bradul cu miros de vanilie

Vedete

Reacția Adelinei Pestrițu cu câteva ore înainte să afle că are COVID-19. O enerva bradul cu miros de vanilie

Adelina Pestrițu a fost deranjată de mirosul de vanilie al unui brăduț pe care îl avea în mașină, cu câteva ore înainte să anunțe că are COVID.

Adelina Pestrițu are coronavirus. Vestea că vedeta s-a infectat cu nemilosul virus a căzut ca un trăsnet pentru fanii acesteia. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât, Adelina nu părea să dea vreun semn că ar fi bolnavă.

Ce a făcut Adelina Pestrițu cu câteva ore înainte să afle că are coronavirus

Mai mult decât atât, cu doar câteva ore înainte să facă anunțul pe Instagram, vedeta s-a filmat în noua mașină, extrem de bucuroasă și deranjată de un brăduț cu miros de vanilie pe care și l-a cumpărat pentru a împrospăta interiorul autoturismului. 

„Iar eu observ ce brăduț minunați mi-am pus în mașină. Să schimb mirosul, de fapt nu aveam nevoie să îl schimb. Miroase a nou, a proaspăt, doar că mie îmi place vanilia și mi-am luat și eu un brăduț. Am scos brăduțul pentru că mă enerva îngrozitot.

Citeste si: Adelina Pestrițu a fost infectată cu coronavirus! Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Îmi este teamă!”

Citeste si: Prima fotografie cu Adelina Pestrițu în spital, după ce a fost confirmată cu coronavirus!

Citeste si: Adelina Pestrițu, primele declarații din spital, după ce a fost infectată cu coronavirus! S-a internat imediat ce a aflat: „Sunt aici, chiar dacă poate...”

În fiecare story apărea un brăduț galben. Miroase frumos ăsta, a vanilie, dar cu brăduțul, vara cu brăduțul...”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram Stories, cu câteva ore înainte să afle că a fost infectată cu COVID-19.