Reacția antrenorului Florin Spulber, după ce Iulian Pîtea l-a acuzat de agresiune

Reacția antrenorului Florin Spulber, după ce Iulian Pîtea l-a acuzat de agresiune. Ce spune cel care i-a călăuzit pașii ani întregi fostului concurent de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

După ce Iulian Pîtea a anunțat că antrenorul său l-a lovit și l-a acuzat de faptul că era șantajat de către acesta, Florin Spulber a avut o primă reacție. Contactat de către reporterii emisiunii „Fan Arena”, acesta a negat toate acuzațiile.

Acesta a vorbit pentru „Fan Arena” și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta.

„Pentru mine, m-a măcinat acest subiect. Rezultatele mele au confirmat că nu este așa cum a zis. Las rezultatele mele să fie un răspuns pentru ce a fost. Eu îl respect pe Iulian. Eu nu am fost factor de decizie. Am muncit cu el de mic, am parcurs toate etapele performanței sportive, am traversat perioade frumoase, ne-am calificat la campionate, la Olimpiadă”.

Citeste si: Măruță i-a băgat în ședință pe Raluca și Pepe. „Să nu uitați” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Iulian Pîtea, bătut de antrenorul său, până la sânge: „Nu am mai fost om, mi s-au tăiat aripile”

„Nu a existat acest eveniment neplăcut, nu știu de ce se face uz de acest subiect. A ajuns de mai multe ori la spital, în ruma accidentelor. Ceea ce e între mine și el, nu e nimic rău. Era vorba doar de o lipsă de convocare în lotul național. Din cauza rezultatelor mai puțin bune, Federația a decis să nu mai participe la anumite competiții. Deciziile erau în favoarea sportivului. Trebuia să alegem altă cale. El nu se afla în vârf de formă sportivă”, a spus antrenorul, vizibil afectat de aceste acuzații.

Ce spune antrenorul Spulber despre bulimia lui Iulian Pîtea

Antrenorul a vorbit și despre faptul că Iulian Pîtea a dezvăluit că a ajuns la bulimie din cauza sa.

A lucrat doi ani și cu alți antrenori și cu antrenori străini. Performanțele lui au fost asemănătoare. A traversat o perioadă mai puțin propice. S-a oprit la 20 de ani. Portanța lui nu a mai fost la același nivel ca înainte. Vă garantez că am lucrat cu medici nutriționiști. E departe de a ne gândi că a fost forțat la acest nivel. E vorba despre metabolism. Nu era că mânca mult, probabil că nu a respectat anumite reguli. Nu au fost sancționați. Conform legilor, participarea într-o cupă mondială necesita o diurnă.Regret că nu mai este în acest sport, un talent deosebit, un talent deosebit, un sportiv foarte bun”, a mai spus fostul antrenor al lui Iulian Pîtea.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

GERMANIA tocmai a dat cea mai bună veste posibilă! Informația momentului în Europa

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Andreea Zaragiu și Andreea Arsine, meci dramatic la Exatlon! Cine a câștigat duelul

Andreea Zaragiu, ieșire nervoasă după ce a fost propusă la duel: „Mi se pare nedrept...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies