Reacția colegilor de partid când i-au văzut declarația de avere a lui Marian Vanghelie! ”Și aveam mai mulți bani decât am scris acolo!” De frica lui Ion Iliescu a scris mai puțin VIDEO

Diverse

Reacția colegilor de partid când i-au văzut declarația de avere a lui Marian Vanghelie! ”Și aveam mai mulți bani decât am scris acolo!” De frica lui Ion Iliescu a scris mai puțin VIDEO

Despre Marian Vanghelie s-a spus mereu că este un om bogat, iar el a povestit de câteva ori despre afacerile sale de dinainte de a deveni primar al sectorului 5. Și totuși, când i-au văzut prima declarație de avere, chiar colegii săi de partid au fost șocați.

 

Marian Vanghelie, invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a povestit că atunci când și-a făcut publică prima declarație de avere, colegii săi din PSD au fost uimiți, nu neapărat pentru că era bogat, ci pentru că trecuse foarte mulți bani acolo.

De altfel, când a candidat la funcția de primar al sectorului 5, Marian Vanghelie era un prosper om de afaceri, avea un angro, 20 de chioșcuri în mai multe zone ale Capitalei și spunea despre cât de bine îi mergea, cam așa: ”Strângeam două genți de bani pe zi, aranjați cu banderolă, pentru că mai depuneam

și la bancă, nu puteai să ții mereu după tine în portbagajul mașinii. Se vindea tot”.

Marian Vanghelie avere
Marian Vanghelie a vorbit despre declaratia lui de avere

Acum, Denise Rifai l-a întrebat pe Marian Vanghelie dacă în afară de faimă, putere, dar și dosare la DNA, politica i-a adus și bani.

Citeste si: Fiul lui Marian Vanghelie s-a plimbat cu iahtul in jurul celei mai frumoase insule din Grecia! Dupa croaziera din Mykonos, Alexandru s-a distrat cu prietenii in club!

 ”Dacă nu intram in politică, cred că astăzi eram unul dintre cei mai bogați trei oameni din România. Nu-mi pare rău că am intrat în politică, am învățat lucruri pe care nu le puteam învăța doar din business, știu to ceea ce se întâmplă în această țară, înțeleg ceea ce se întâmplă în UE. Am căpătat experență. Bani?(...)  Poți să faci politică și să ai niște business-uri separate. Se numește că ai făcut bani din politică? Eu fac bani și când dorm.

Când eu dorm, oamenii muncesc pentru mine, am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine, și fac bani și când dorm, pur și simplu. Dacă eu vreau într-o zi să dorm până la 4, eu în timpul ăla fac bani. Nu am făcut bani din politică, în timpul ăla am făcut și bani. Au fost publice, am fost politicianul care a făcut totul public”, a spus Marian Vanghelie.

Citeste si: Oana Mizil, cu ceas de aur la mână, la restaurant! Imagini paparazzi

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

Marian Vanghelie, despre averea sa ”Avem bani și spunem că n-avem?”

Pe de altă parte, Marian Vanghelie povestește că atunci când și-a făcut publică prima declarație de avere nu a scris în ea toți banii pe care-i avea, de frică să nu fie dat afară din partid de Ion Iliescu.

”Eu când mi-am depus prima declarație de avere am fost chemat de cei din partid și mi-au spus ”Ești nebun, tu spui că ai atâția bani?” ”Am mai mulți, domnule președinte”. Era prima mea declarație când am ajuns prima dată primar. Din prima zi. Și aveam mai mulți bani decât am scris în declarația de avere, de frică, că Ion Iliescu s-ar fi supărat și m-ar fi dat afară din partid.

Pur și simplu! Am întrebat pe cineva, nu o să vă dau numele. Domnule președinte, numai spary-urile de la toaletele dv costă mai mult decât spuneți că luați salariu, cum puteți spune că stați în banii ăștia? Hai să fim corecți și să spunem lucrurilor pe nume. Avem bani și spunem că n-avem bani? Suntem nebuni? Un lider puternic este cel care are bani și se gândește la oameni și care știe să ia decizii. Oamenii săraci nu pot să ia decizii liniștite pentru că se gândesc la familiile lor și la problemele lor.
Românii trebui să se gândească ca au nevoie de lideri bogați și de lideri inteligenți”, a spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.