Reactia dura a lui Mihai Morar dupa acuzatiile Claudiei Pavel: “O dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala”

Mihai Morar a avut prima reactie dupa ce Claudia Pavel l-a facut praf pe contul ei de socializare.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDupa cele dezvaluite de Claudia Cream, prietenii virtuali ai realizatorului tv au reactionat dur cerandui socoteala pentru jignirile aduse cantaretei, dar asta nu a facut decat sa il scoata din sarite pe Mihai Morar, scrie devoratorulmonden.ro.

fara descriere“Ce ai? Ai comis-o si cu nevasta lui Connect-r, acum cu copilul Claudiei? Chiar nu mai ai bun simt? E copil ce vina au? Fetele tale au vreo vina? Rusine ai inceput sa deraiezi. Ai inceput sa-ti pierzi din telespectatori, ai schimbat si formatul nu mai ce a fost. Unde sunt valorile care ziceai ca le promovezi?”, i-a scris revoltata o admiratorare pe Facebook.

fara descriereRaspunsul prezentatorului nu a intarziat sa apara, facand-o intr-un mod nepoliticos si aducandu-i noi jigniri Claudiei Cream:  “Suferi de necunoastere cronica. Nu ai vazut emisiunea, habar nu ai ce s-a intamplat, iti place sa arunci cu noroi. Esti genul celui care prinde o vorba din zbor si apoi se lauda ca ia atitudine. Daca iti spun ca respectiva a stat in emisiune pentru ca am prelungit cu voia mea momentul din emisiune in care o aveam invitata pe mamaita de 84 de ani amendata de politia licala pentru ca vinde patrunjel in piata, ai spune aceleasi vorbe?! Si crede-ma, pentru mine e mult mai importanta o bunicuta ce face 60 km pe zi ca sa isi cumpere o paine, o amarata care nu are lemne si haine pentru iarna, batjocorita de stat, rude si copii, decat o dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala, dar o viziteaza din cand in cand cu ifose de mari vedeta hollywoodiana… O inchipuita care mai si minte si striga “rasistul!!!”, uitand cu nesimtire sa spuna ca in emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: “Arati superb! Cat de bine iti prinde maternitatea!” Dar cred ca am dat prea multe explicatio deja pentru un nimeni si un nimic, de fapt”, i-a raspuns Mihai Morar fanei de pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate