Reacția dură a lui Nelson Mondialu, după ce a văzut scandalul dintre Livian și Cătălin: „Te scoate vinovat , nu m-ai ascultat...”

În casa Puterea Dragostei, băieții au fost la un pas să se ia la bătaie. Livian și Cătălin s-au provocat reciproc, iar totul era să degenereze în violență.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Reacția lui Nelson Mondialu, după ce a văzut scandalul cu Livian


In articol:

Cătălin și Livian au fost pe cale să se bată în fața tuturor. Totul a început de la flirturile dintre Ligi și Cătălin. După ce au urmărit un material în care Cătălin este surprins încercând să se apropie de Ligi, iar în același timp o critică, Livian a încercat să-și expună punctul de vedere.

Între cei doi concurenți a început un adevărat scandal, care era pe cale să se termine cu violență.

„Dacă nu mai porți respect în fața mea, terminăm foarte urât. Degeaba ești mare, că te dezumflu eu și barba n-are mușchi”, s-a apărat Livian.

În acest moment, Cătălin s-a enervat și l-a provocat pe Livian să iasă afară și să se bată: „Mă dezumfli tu? Hai afară! Vino afară! Dacă nu, îți mănânc gâtul...”.

Citeste si: Bianca Comănici a dat cărțile pe față: „A fost totul un teatru!”. Cum a reacționat Livian

Citeste si: Veste dură pentru Simina de la Puterea Dragostei înainte de naștere! ”Nu îl voi putea avea pe soțul meu, Alex, alături de mine”! Ce i-a spus medicul că se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Cătălin a sărit să-l ia la bătaie pe Livian: „Vino afară! Dacă nu, îți...”

Cum a reacționat Nelson Mondialu când a văzut imaginile cu Livian: „Te scoate vinovat”

Tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, a postat un duminică, 6 aprilie, un videoclip pe contul său de Youtube, unde arată o conversație telefonică cu fiul său.

Deoarece videoclipul a fost filmat înainte de întregul scandal, Nelson nu menționează nimic despre scandal, dar părerile s-au mutat în secțiunea de comentarii.

„Și pe apă și pe gheață, emisiunea îti dă CLANȚĂ. COCOTIER, te scoate vinovat, nu m-ai ascultat. Alooooo!!”, a fost comentariul lui Nelson, care a atras atenția internauților..

Reacția lui Nelson Mondialu, după ce a văzut scandalul cu Livian

Cum au reacționat concurenții Puterea Dragostei

În urma acestui scandal, părerile au fost împărțite. Turcu i-a luat partea lui Cătălin și susține că a fost provocat de Livian.

„Amândoi au greșit”, a fost concluzia fetelor.

Livian a recunscut că el a început scandalul, dar susține că a avut toate motivele să-l provoace.

„Eu recunosc că am zis primul să ieșim afară. Îmi cer scuze, a fost greșeala mea. Un pic l-am provocat. Înainte de chestia asta a încercat să mă intimideze. Până acum n-am fost așa. Dacă sunt băiat cu bun simț și-ș calm asta nu înseamnă că stau așa. De la mine nu-i tensiune. N-am eu treabă ce face cu Ligi, dar mă deranjează stilul lui”, a recunoscut Livian. (Citeste si: Bianca a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în lacrimi, după o ceartă acidă cu Livian: „Atitudinea ta mi-a pus capac!”)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate