Reacția emoționantă a fetiței Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, când și-a văzut mama la Survivor România: „Hai mami, hai!”

Cristina Șișcanu participă în cadrul emisiunii Survivor România de la Kanal D și a lăsat acasă o familie care îi ține pumnii strânși.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

fara descriere

Cristina Șiscanu a plecat în misiunea Survivor România, iar Mădălin Ionescu a rămas acasă alături de micuța Petra, susținut-o pe Cristina din fața micilor ecrane.

Citeste si: Cristina Ţopescu a şocat o lume întreagă! A executat un salt mortal în arena circului în timp ce se afla pe un cal! Când s-a întâmplat asta

Citeste si: Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Citeste si: Vedetele de la Survivor, așa cum nu au mai fost văzute vreodată! Cristina Șișcanu și Ruby, pline de noroi, în jungla din Republica Dominicană

Reacția emoționantă a fetiței Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, când și-a văzut mama la televizor: „Hai mami, hai!”

Bineînțeles că cea mai mare susținătoare a Cristinei Șișcanu este chiar fiica ei, Petra, care nu s-a bucurat enorm când și-a văzut mama la televizor. Într-un filmuleț postat pe Instagram de Mădălin Ionescu, Petra țopăia de bucurie și săruta televizorul de fiecare dată când apărea mama ei pe ecran și striga: „Hai mami, hai”. 

fara descriere

Mădălin Ionescu a asistat emoționat la reacția fetiței sale și a scris pe Instagram ce sentimente l-au încercat când Petra și-a văzut mama în competiția vieții sale: „Acest moment mi-a rupt sufletul”.

fara descriere

Mădălin Ionescu a preluat conturile de socializare a Cristinei Șișcanu și a postat filmulețul cu Petra și pe contul de Instagram al Cristinei. 

„Baby... sa nu plângi... Petra s-a bucurat enorm ca te-a văzut. Ea nu percepe tensiunea acestor momente și nici nu o voi lăsa sa poarte tristețe in sufletul ei. Te iubim!”, a scris Mădălin Ionescu în dreptul postării de pe pagina de Instagram a Cristinei Șișcanu. 

Cristina Șișcanu, în lacrimi la Survivor România! A izbucnit în plâns din primul episod

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi în primul episod Survivor România.

Cristina Șișcanu este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu a intrat în această competiție foarte încrezătoare în propriile forțe.

„Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foare ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Surviro Românai este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce se afla încă în București, înainte de a pleca departe de casă și de familia ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate