Vedete

Reactia fabuloasa a Dianei Belbita, cand a fost intrebata de iubit! Cate inimi “a frant” la Exatlon? VIDEO EXCLUSIV

Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon, a vorbit foarte putin despre viata sa sentimentala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Reactia fabuloasa a Dianei Belbita, cand a fost intrebata de iubit! Cate inimi “a frant” la Exatlon? VIDEO EXCLUSIV icon photo

Inaintea finalei Exatlon, intr-un live pe WOWbiz.ro, Diana Belbita a spus ca nu are iubit, ca e singura si ca doarme in pat cu pisica ei.

“Nu am iubit, desi s-au speculat foarte multe. Nu dau prea multe din casa. Poate sunt indragostita, poate nu…”, a marturisit Diana Belbita, despre care, in timpul competitiei Exatlon, s-a spus ca  l-a vrajit mexicanul Ernesto, apoi pe un operator si chiar pe Alex, adversarul ei de la Razboinici.

Se pare insa, ca nu doar Ernesto a facut o pasiune pentru romanca, ci si Octagon, concurentul cu masca de la Exatlon Mexic. Dezvaluirea a fost facuta de Larisa, prietena Dianei de la Exatlon. Aceasta in live-ul la dublu facut pe WOWbiz.ro a spus ca erau doi barbati la Mexic care o placeau pe romanca.

“Incerc sa nu ma inrosesc, sa nu ma fastacesc. Nu recunosc nimic! Tin doar sa mentionez ca mi-e bine singura”, a incheiat Diana Belbita, razand, discutia despre barbati.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune