Reactia fabuloasa a Raduleascai dupa ce o femeie l-a facut golan pe Dani Otil! "Nu mai pot, mi-a jignit omul drag si asta nu se face!" Vezi cum a pedepsit-o diva pe "tupeista"!

Mihaela Radulescu tine cu dintii de relatia cu Dani Otil, pentru care ar fi in stare sa faca orice.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAceasta este poza care a starnit scandalul pe contul de Facebook al MihaeleiDrept comentariu la o poza in care Mihaela Radulescu apare alaturi de Dani, o fana a divei de la Monaco a scris pe contul de Facebook al acesteia un comentariu, in care il face golan pe prezentatorul de la Neatza. Imediat, "tupeista" a fost desfiintata de restul amicilor virtuali ai Mihaelei, chiar daca ulterior ea a incercat sa se scuze cumva . "Nu am zis ca e golan, am zis ca pare, mai fetelor sunteti chiar rele pt nimic, ma repet nu a fost intentia sa jicnesc (n.r. asa a scris autoarea)..si aceptati si alte pareri care nu sunt de acord cu ale voastre!".

fara descriereMultumita de reactia starnita in randul fanelor, Raduleasca a ripostat elegant, primul ei mesaj determinand-o pe "tupeista" sa se retraga singura din randul prietenilor virtuali al Mihaelei: "Doamnelor, fetelor, nu e cazul.... D.G. are o parere. Si-a exprimat-o...nu foarte elegant. Dar, daca mai zaboveste pe la noi, va intelege ca noi comunicam elegant, pozitiv, constructiv si nu jignim, pentru ca stim ca nu ne foloseste la nimic. Va pleca singura, daca se va simti stingherita de atatea suflete frumoase. I-as fi multumit pentru ca are o parere buna macar despre mine, dar nu pot, caci mi-a jignit omul drag. Si asta nu se face. (...) Nu mai suntem prietene, asa ca nu va mai avea pareri despre moaca aia draga mie:)". fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate