Reacţia incredibilă a lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale! Ce a făcut actorul la câteva ore după ce femeia i s-a stins în braţe: ”Nu știu câți au trecut prin așa ceva” FOTO

Vedete

Reacţia incredibilă a lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale! Ce a făcut actorul la câteva ore după ce femeia i s-a stins în braţe: ”Nu știu câți au trecut prin așa ceva” FOTO

Mama lui Costin Mărculescu a murit în 2003, în brațele fiului său.

Mama lui Costin Mărculescu a murit în 2003, iar actorul a rememorat acele momente dramatice atunci când a postat o fotografie cu aceasta. “Pe 22 Decembrie 2003 dimineața, mama mea Sanda MĂRCULESCU a murit la Spitalul Municipal din Capitală iar eu la ora 17.00 aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenției mele de Modelling cu 4.500 de cursanți și părinți veniți din toate județele”,  a scris Mărculescu.

Citeste si: Cum a fost gasit Costin Marculescu in baie: politistii au fost marcati de ceea ce au vazut

Citeste si: Imagini dureroase de la mormântul lui Costin Mărculesu! Trupul neînsuflețit a fost băgat în groapă

Citeste si: Momente de groază la înmormântarea lui Costin Mărculesu! Tatălui său i s-a făcut rău

“Nu numai că nu l-am amânat dar l-am și prezentat și am și cântat. Eu nu știu căți au trecut prin așa ceva... aici cu mămica mea și prietenul și colegul meu de bancă din liceu FLORINEL TOMA pe care ulterior l-am cununat și i-am botezat fetița lui cu AURA TOMA”, a mai explicat Mărculescu fotografia de arhivă.

Reacţia lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale. A fost găsit în cadă

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu mai fusese văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.( vezi cum a fentat Costin Mărculescu moartea în urmă cu 10 ani)

Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă.  Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție. Corpul lui Costin Mărculescu a fost transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Rezultatele de la INML au dat și cauza decesului- infarctul. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Reacţia lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale. A fost înhumat la Cimitirul Reînvierea 

Anunțul morții lui Cistin Mărculescu a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos: „ Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini".   A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde.

Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară. Costin Mărculescu a fost înmormîntat sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din Bucureşti.