Reacția incredibilă a lui Gigi Becali, după ce CNCD i-a dat câștig de cauză Anamariei Prodan: „Nu mă interesează. Niște proști”

O declarație controversată la adresa Anamariei Prodan l-a făcut bun de plată pe patronul FCSB. Iată prima reacție, după ce a flat că trebuie să plătească o amendă în urma cuvintelor sale.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au aflat o bună bucată de timp în prim-planul unui conflict care a ținut primele pagini ale tabloidelor. Totul ar fi pornit de la transferul unui jucător de la FCSB pe care sexy-impresara îl reprezenta, doar că susține că a fost lăsată pe dinafară atunci când s-a încheiat plecarea

acestuia la o altă echipă de fotbal. Ea și patronul FCSB și-au aruncat cuvinte grele, iar la un moment dat, Gigi Becali a avut o declarație pe care Anamaria Prodan nu a iertat-o.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, este declarația controversată pentru care Anamaria Prodan l-a denunțat pe Gigi Becali la CNCD

Impresara de fotbal a făcut plângere la Consiliul Național de Combatere a Discriminării, unde, în urmă cu o zi, a primit câștig de cauză. Acest lucru l-a aflat și Gigi Becali care a oferit și primele declarații după ce a aflat că trebuie să plătească o amendă. 

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Cum a reacționat Gigi Becali când a aflat că trebuie să plătească pentru declarația controversată 

Latifundiarul din Pipera, în continuare, susține că nu e nimic greșit în ceea ce a zis. El nu consideră declarațiile sale ca fiind discrimnatorii la adresa femeilor și este deloc de acord cu decizia luată de reprentanții CNCD. Totodată, susține că nici măcar nu este interesat de ceea ce au hotârât aceștia. 

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a declarat Gigi Becali, potrivit  fanatik.ro.

Anamaria Prodan a avut câștig de cauză 

Sexy-impresara a făcut publică decizia CNCD în urmă cu câteva ore pe contul ei personal de Instagram, alături de un mesaj tranșant la adresa lui Gigi Becali. 

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții. Cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris sexy impresara pe pagina personală de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies