Reacția lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a plecat cu una dintre prietenele Biancăi Dragușanu la Paris!

Alex Bodi a răspuns acuzațiilor care i s-au adus. Cum a reacționat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu după ce s-a scris că a pecat cu una dintre prietenele divel la Paris,.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ținut primele pagini ale presei cu relația lor plină de năbădăi. Cei doi și-au început relația în mod oficial în septemrbie 2018 și mulțși dintre fanii blondinei o vedeau ajungând la altar alături de noul iubit. Deși păreau că se potrivesc de minune, în decembrie ei s-au despărțit, iar noaptea de Revelion l-a găsit pe Bodi în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit o fiică.

Despărțirea dintre Alex și Bianca nu a durat mult, iar diva blondă l-a primit înapoi în brațele ei pe milionarul care o făcea fericită, chiar dacă acesta tocmai îi dăruise un inel de logodnă fostei. Nici a doua încercare de relație nu a durat prea mult, pentru că la începutul lunii martie, ei și-au spus adio din nou și, de data aceasta, spun ei, este vorba despre o despărțire definitivă.

Citeste si: Victor Slav, amănunt emoționant! A vorbit despre lucrul care îl leagă cel mai tare de fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, ”război rece” cu Alex Bodi! Ce se întâmplă acum între cei doi! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Alex Bodi, la Paris cu una dintre prietenele Biancăi

În presă au apărut fotografii cu Alex Bodi și Cristina, o tânără care a susținut că este prietenă cu Bianca Drăgușanu. Deși nu s-au fotografiat împreună, cei doi au publicat pe rețelele de socializare poze făcute în același loc, la o distanță foarte mică în timp. Unii s-au grăbit să concluzioneze că nu doar fostul iubit i-a trădat încrederea Biancăi, dar și cineva din cercul ei de prieteni.

Când a aflat ce s-a scris ăn presă depsre el, Alex Bodi a vrut imediat să lămurească situația. „Aberații și anunțuri chiar foate prostești. Am dat informația mai departe că fata era cu iubitul e, prietenul meu”, a scris el într-un comentariu pe pagina lui de Instagram.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate