Vedete

Reacţia lui Alex Velea după ce a fost concediat! El a fost ultimul care a aflat că nu va mai lucra cu Simona Gherghe

Ce mesajul a publicat Alex Velea după ce a fost concediat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Reacţia lui Alex Velea după ce a fost concediat! El a fost ultimul care a aflat că nu va mai lucra cu Simona Ghergheicon photo
 
Alex Velea era nerăbdător să se întoarcă în platoul emisiunii alături de Simona Gherghe, dar şefii şi-au dorit altceva. „Eu de pe 7 reiau 'Accesul'. M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună şi o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învăţat de la ea, relaţia noastră de amiciţie este într-un continuu progres, îmi place”, spunea Alex Velea, în urmă cu trei zile, pentru libertatea.ro.
 
Reacţia lui Alex Velea după ce a fost concediat! El a fost ultimul care a aflat că nu va mai lucra cu Simona Gherghe
 
Din păcate pentru el, colaborarea cu postul la care lucra s-a încheiat brusc, iar el a fost printre ultimele persoane care au aflat de decizie. Cu toate acestea, cântăreţul nu a lăsat să se vadă dezamăgirea legată de această pierdere, ci a sărbătorit ieri, 7 ianuarie, alături de tatăl lui. „La multi ani Ionilor!!! La multi ani Tata!”, a scris el pe pagina lui de Instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de părintele său, fără să aducă în discuţie concedierea lui. 
 
 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune